.

.

8 листа, Стикери за Дизайн на ноктите в Деня на Св. Патрик, 17 март, Дизайн с Трилистником, 3D Самозалепващи Стикери за нокти, Светещи в Тъмното, Декорации за нокти, Прод?

8 листа, Стикери за Дизайн на ноктите в Деня на Св. Патрик, 17 март, Дизайн с Трилистником, 3D Самозалепващи Стикери за нокти, Светещи

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

[Опаковка], Можете да получите 8 листа стикери за нокти-арт под формата на централи за Деня на Св Патрик, с различни рисунки, които ще отговарят на вашите ежедневни нужди за нокти-арта и могат да светят в тъмното. [Нийл-арт St Patricks] С разнообразни шарки под формата на централи, ирландски елф, злато, шапки и т., предназначени да направите ноктите си, стилна и очарователна изненада на всички приятели. [Лесна за употреба] Този стикер за нокти с Деня на Св. Патрик на самозалепващи. просто откъснете един стикер за нокти, пинсети, а след това залепете стикер за нокти в нокти.можете също така да покриете ноктите гел, за да са красиви етикети прослужили по-дълго. [Сигурност и защита на околната среда] Този стикер за нокти в чест на Деня на Свети Патрик е изработен от екологично чисти материали, нетоксична, не е ограничен по никакъв стил на ноктите, можете да го използвате безопасно. [Идеални за декорация на 17 март] Трилистники - един от незаменими класически елементи на Деня на Св. Патрик, който е подходящ не само за украса на ноктите, но и може да се използва за украса на други ваши лични неща, като поздравителни картички, албуми за албуми, калъфи за мобилни телефони и т. [Опаковка], Можете да получите 8 листа стикери за нокти-арт под формата на централи за Деня на Св. Патрик, с различни рисунки, които ще отговарят на вашите ежедневни нужди за нокти-арта и могат да светят в тъмното. [Нийл-арт St Patricks] С разнообразни шарки под формата на централи, ирландски елф, злато, шапки и т., предназначени да направите ноктите си, стилна и очарователна изненада на всички приятели. [Лесна за употреба] Този стикер за нокти с Деня на Св. Патрик на самозалепващи. просто откъснете един стикер за нокти, пинсети, а след това залепете стикер за нокти в нокти.можете също така да покриете ноктите гел, за да са красиви етикети прослужили по-дълго. [Сигурност и защита на околната среда] Този стикер за нокти в чест на Деня на Свети Патрик е изработен от екологично чисти материали, нетоксична, не е ограничен по никакъв стил на ноктите, можете да го използвате безопасно. [Идеални за декорация на 17 март] Трилистники са един от незаменими класически елементи на Деня на Св. Патрик, не само са подходящи за украса на ноктите, но и може да се използва за украса на други ваши лични неща, като поздравителни картички, албуми за албуми, калъфи за мобилни телефони и т.

Други функции

Най-добри сделки