.

.

Контролер за NES Classic Edition е най-Добрият Кабелен гейм контролер за система за игри на Nintendo С кабел с дължина от 6 фута (1,8 м)

Контролер за NES Classic Edition е най-Добрият Кабелен гейм контролер за система за игри на Nintendo С кабел с дължина от

BGN 61.24

Брой продукти
На склад

ЩЕПСЕЛА и да играе – Лесният за използване контролер с автоматична функция, щепсела и да играе, без допълнителни драйвери не се изискваШИРОКО СЪВМЕСТИМ - също така може да се свърже с дистанционно дистанционно управление на Wii, така че можете да го използвате с игри Virtual Console NES на вашата конзола Wii и Wii U. ПО-ДЪЛЪГ СВЪРЗВАЩ КАБЕЛ - Не е необходимо да седнете на пода! - вграден кабел с дължина от 6 фута (1,8 m) позволява безплатно и удобно да играят на игри, не да седи близо до телевизора. отличен аксесоар в СТИЛ РЕТРО - Висококачествени компоненти с надеждна бутон на съпротива входа.Най-високо качество : Нашите контролер за гейм система NES Classic Edition за Nintendo се различава класически, елегантен и издръжлив дизайн.Основни характеристики : - вграден кабел с дължина от 6 фута (1,8 м) осигурява безплатно и удобно възпроизвеждане на игри. - Съвместим със системата на Nintendo Mini Classic Edition. - Plug и play, няма допълнителни драйвери не се изисква. - Съживете игрите с помощта на по-добро кабелна игрален контролер.Идеално е съвместим с NES CLASSIC 2016! Вие луди ректогейминга, това е задължителен аксесоар.Съдържание на пакета : 1 Гейм контролер NES.

Други функции

Най-добри сделки