.

.

Лазерен гравьор 20 Вата Изходна мощност 5 W, на голяма площ на гравиране от 16.5 x 15,75, Алуминиева Мобилен десктоп 15,7x15,7x0,86 см, Клетъчна laser стойка за лазерен гравера, Лазе?

Лазерен гравьор 20 Вата Изходна мощност 5 W, на голяма площ на гравиране от 16.5 x 15,75, Алуминиева Мобилен десктоп 15,7x15,7x0,86

BGN 17.33

Брой продукти
На склад

?【 Бързо фокусиране и висока точност на рязане】 - Нашият лазерен гравиране машина е по-висока точност на резби - около 0,03-0,05 мм, което осигурява прецизионную резба, така и добър прорезна ефектМодул гравиране използва технология за сгъстен светлото петно с по-прецизно фокусиране, която е по-стабилна, отколкото обикновените гравиране машина.Освен това, вие можете да завъртите дръжката за управление на възхода на лазерна глава в съответствие с височина на обекта за гравиране и лесно регулиране на фокусиране. ?【Мобилен десктоп】 Мобилен работен плот е необходим аксесоар за лазерно рязане и гравировального металообработващи машини.Работния плот е изработена във формата на клетки, и той може ефективно да се отвръща дим при гравировке.Дърво, акрил и други материали, лесно се изгарят с лазер или пожълтяват, почернеть от дим.Ефект гравиране ще бъде определено по-добре. ?【Съвместимост с Laser GRBL и Light Burn】 - Лазерен гравьор на дърво и метал е съвместима с различни програми за гравиране, като Laser GRBL (безплатно), поддържа Win XP / Win 7 / Win 8 / XP / Win 10. Light Burn (платено ползване) поддържа система за Mac и Linux.Формат на файла гравиране поддържа NC, BMP, JPG, PNG, SVG, TAP, GIF. ?【Проста конструкция инсталация за начинаещи】 -Това е лазерен нож и гравиране машина, който лесно може да се използва дори и от начинаещи.Лесно се събира и е лесен за производство със собствените си ръце!Просто използвайте въображението и креативността, за да изрежете от любимите си модели на дърво, метал, тъкани, да се създават пъзели, шах табла, etc. ?【Голяма площ за гравиране】 - гравиране машина е изработена от висококачествен метален материал, той здрав и издръжлив. размер 42 * 40 см дава достатъчно място за вашата креативност, за да се изреже!И ние сме разработили крайния изключвател и бутона за аварийно спиране, за да се гарантира безопасността по време на работа. ?【 Бързо фокусиране и висока точност на рязане】 - Нашият лазерен гравиране машина е по-висока точност на резби - около 0,03-0,05 мм, което осигурява прецизионную резба, така и добър прорезна ефект.Модул гравиране използва технология за сгъстен светлото петно с по-прецизно фокусиране, която е по-стабилна, отколкото обикновените гравиране машина.Освен това, вие можете да завъртите дръжката за управление на възхода на лазерна глава в съответствие с височина на обекта за гравиране и лесно регулиране на фокусиране. ?【Мобилен десктоп】 Мобилен работен плот е необходим аксесоар за лазерно рязане и гравировального металообработващи машини.

Други функции

Най-добри сделки