.

.

Лъжици NUOBESTY Восъчен Лъжица Плавящаяся Герметизирующая Анти-Топла Дървена Дръжка Реколта Лъжица за да се Разтвори Восък Плик Писмо Печат Занаят Мастилото Марка Лъ?

Лъжици NUOBESTY Восъчен Лъжица Плавящаяся Герметизирующая Анти-Топла Дървена Дръжка Реколта Лъжица за да се Разтвори Восък Плик Писмо

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Използва се за запечатване на марки, пликове, работи за писма и т Прекрасна лъжица за топене на восък, на която можете да се насладите.Тази малка лъжичка значително улеснява работата с восъчен печат.Изработен е от висококачествен материал, устойчив за продължителна употреба.Използва се за запечатване на марки, пликове, работи за писма и т. Прекрасна лъжица за топене на восък, на която можете да се насладите.Тази малка лъжичка значително улеснява работата с восъчен печат.Изработен е от висококачествен материал, устойчив за продължителна употреба.Описание Това е восъчна лъжица в ретро стил.Изработени са от висококачествен метал и дърво, лъжица за топене на восък е трайна и е предназначен за продължителна употреба.Той е приложим за запечатване на марки, пликове, работи за писма и т. Тази малка лъжичка значително улеснява работата с восъчен печат.Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата. - Материал : месинг и дърво. - Размер : 9 x 2 виж - е Изработен от висококачествен материал, устойчив за продължителна употреба. - Тази малка лъжичка значително улеснява работата с восъчен печат. - Използва се за запечатване на печата, плик, производство на писма и т. - Прекрасна лъжица за топене на восък, която можете да използвате.Пратката включва 1 х лъжица.

Други функции

Най-добри сделки