.

.

Лента от органза Humphrey's Craft с тел ръба 2,5 X 50 ярда, лъскава снежинка, червена /златна панделка за Украса на Коледната елха и изработка на венци, опаковане на подаръци.

Лента от органза Humphrey's Craft с тел ръба 2,5 X 50 ярда, лъскава снежинка, червена /златна панделка за Украса на Коледната елха и изработка

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

?Че вие ще получите : Метална панделка от органза размер 2-1 / 2 инча на 50 ярда, със златен модел във формата на снежинки, изработени от найлон и с тел край, подходящ за фиксирана форма ? НАПРАВЕТЕ КРАСИВ лък : Прозрачна лента от органза с тел, добре държи формата banta. ?МЕТАЛНА лента : Тюлевая метална лента от органза е добре за украса от гирлянди, камини, доставка на букети, партита, Хелоуин и деня на Св. ?ИНВЕСТИРАЙТЕ В КАЧЕСТВЕНА ЛЕНТА ОТ ОРГАНЗА : лента от органза Humphrey's Craft не изчезват и уникален дълготраен. ? ПОЛУЧИТЕ СВОЯТА ЛЕНТА В ПЕРФЕКТНО СЪСТОЯНИЕ : предлага се в внимателно опакован пакет и доставится ви в безупречно състояние. ?Че вие ще получите : Метална панделка от органза размер 2-1 / 2 инча на 50 ярда, със златен модел във формата на снежинки, изработени от найлон и с тел край, подходящ за фиксирана форма. ? НАПРАВЕТЕ КРАСИВ лък : Прозрачна лента от органза с тел, добре държи формата banta. ?МЕТАЛНА лента : Тюлевая метална лента от органза е добре за украса от гирлянди, камини, доставка на букети, партита, Хелоуин и деня на Св. ?ИНВЕСТИРАЙТЕ В КАЧЕСТВЕНА ЛЕНТА ОТ ОРГАНЗА : лента от органза Humphrey's Craft не изчезват и уникален дълготраен. ? ПОЛУЧИТЕ СВОЯТА ЛЕНТА В ПЕРФЕКТНО СЪСТОЯНИЕ : предлага се в внимателно опакован пакет и доставится ви в безупречно състояние.

Други функции

Най-добри сделки