.

.

Интелигентен Конвертор камера за паркиране на Автомобил, Ключ Видеопереключателя за обратно виждане, Блок за управление на канали, Адаптор за предна камера за кол?

Интелигентен Конвертор камера за паркиране на Автомобил, Ключ Видеопереключателя за обратно виждане, Блок за управление на канали, Адаптор

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

ОБЯСНЕНИЕ : Натиснете ключа за управление, за да преминете в режим на предния панел, в този режим, системата винаги ще следи и активиране на предния панел на камератаНатиснете ключа за управление още веднъж, за да излезете от режима. за да превключите на предната камера.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Широко се използва, е подходящ за автомобили с монитор и камера за обратно виждане, не се отразява на външния монитор.Работно напрежение : 916 Век ЛЕСНА инсталация : Инсталацията е проста, но силно се препоръчва професионално инсталиране.Няма нужда от сложни инструменти, лесен за употреба.ПРИНЦИП на РАБОТА : След стартиране на двигателя на системата активира монитора и входната камера за проверка на вида отпред в продължение на 8 секунди, и след това си ги изключва.авто видеопереключатель.Автоматична функция : При движение на заден ход система за автоматично активира камера за обратно виждане и превключва на изглед отпред на камерата в продължение на 15 секунди, след което спира. за резервна камера настройте кутия с превключване на автомобилната камера.ОБЯСНЕНИЕ : Натиснете ключа за управление, за да преминете в режим на предния панел, в този режим, системата винаги ще следи и активиране на предния панел на камерата.Натиснете ключа за управление още веднъж, за да излезете от режима. за да превключите на предната камера.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Широко се използва, е подходящ за автомобили с монитор и камера за обратно виждане, не се отразява на външния монитор.Работно напрежение : 916 Век ЛЕСНА инсталация : Инсталацията е проста, но силно се препоръчва професионално инсталиране.Няма нужда от сложни инструменти, лесен за употреба.ПРИНЦИП на РАБОТА : След стартиране на двигателя на системата активира монитора и входната камера за проверка на вида отпред в продължение на 8 секунди, и след това си ги изключва.авто видеопереключатель.Автоматична функция : При движение на заден ход система за автоматично активира камера за обратно виждане и превключва на изглед отпред на камерата в продължение на 15 секунди, след което спира. за резервна камера настройте кутия с превключване на автомобилната камера. При стартиране на двигателя на системата активира монитора и входната камера за проверка на вида отпред в продължение на 8 секунди, след това си ги изключва. При движение на заден ход система за автоматично активира камера за обратно виждане и превключва на изглед отпред камера през 15 секунди, след това спира. Натиснете ключа за управление, за да преминете в предния край режим, в този режим, системата ще бъде постоянно да следи и да активирате предната част на камерата.Излизане от режим, отново чрез натискане на превключвателя за управление.

Други функции

Най-добри сделки