.

.

Стикери за стена с Динозаври, Светещи в Тъмното, Стикери за стена и с Динозаври, Подвижни Стенен Декор с участието на Тираннозавра, Яйца от Динозавър и Отпечатък от ?

Стикери за стена с Динозаври, Светещи в Тъмното, Стикери за стена и с Динозаври, Подвижни Стенен Декор с участието на Тираннозавра,

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

【Направена от качествен материал】 Тези стикери за стена с динозаврите са изработени от самоклеящегося PVC-материал, безопасно, действително нетоксичен и водоустойчив, стикери за стена с динозаври трайно в употреба, както и светещи стилове могат да свети в тъмно синьо; нанася уверено, а Цветовете са ярки и трайни, лесно изчезват и могат да запазят блясъка в продължение на дълъг период от време; Етикети също са оборудвани с трайно лепило, което не е лесно да се lavished, което прави спалнята на вашето дете по-приятна и удобна 【Големи Светещи Стикери с Динозаврите на Стената】Вие ще получите големи стикери за стена с приятели-динозаврите, малки динозаври, етикети с яйца на динозаври, за отпечатък от лапа и т. всяко дете има една мечта за динозавре.Тези стикери за стена с динозавър за деца предизвикват любопитството на момчето и ще научите повече за динозаврите, лесно създаване на декор в стил "Светът" джурасик парк "" и да стимулира въображението и креативността на децата, с помощта на нашите стикери с динозаврите в джунглата. 【Лесно да се отстранява и залепен】 Светят в тъмното стенни стикери с динозаври може да се прилага за повечето гладки, плоски, сухи и чисти повърхности, които много лесно се залепят или премахване; просто махнете ги, след това залепете на правилните места; След тях не остава следи, и на тези стикери може да продължи дълго време, не осыпаясь.Не е подходяща за мръсна или грапава повърхност. 【Широко приложение】 стикер "Динозавър свети в тъмното" с самоклеящимся предимство може да бъде залепен върху гладка повърхност, като стена, прозорец, врата, таван, може да се прилага в места като спалня, хол, санитарен възел, кухня, в класната стая, офис и т. Също може да послужи като идеален украса за рождени дни, тематични партита с динозаври, честване на годишнини и т. 【Популярен сладък подарък】 им Помогнете да се отпуснат в успокояваща обстановка.Децата спокойно заспиват, гледайки тези леко светещи декорации.Нежно сияние не може да навреди на вашето бебе да спи, или да го наруши съня. много популярен сладък подарък за деца, внуци и приятели.Вие преподнесете им е чудесен изненада с тези големи, светещи в тъмното динозаврическими звездите.Ако вие или вашето дете е фен на динозаврите или серия от филми "джурасик Парк", можете да създадете за тях невероятни стенописи с динозаври в техните спалня или стая за игри, с помощта на тези цветни и вълнуващи етикети. създаване на реалистичен свят на динозаврите, за да се стимулира тяхното любопитство.Вашите деца ще се спокойно да заспите, гледайки тези леко светещи декорации.

Други функции

Най-добри сделки