.

.

Orzly® - ПЪТНА ЧАНТА за ИГРИ и КОНЗОЛИ Sony PSP (GO / VITA/1000/2000/3000 ) Има специални отделения за игри и аксесоари. Чанта, включва каишка за през рамо + Дръжка за носене + Примка за ?

Orzly® - ПЪТНА ЧАНТА за ИГРИ и КОНЗОЛИ Sony PSP (GO / VITA/1000/2000/3000 ) Има специални отделения за игри и аксесоари. Чанта, включва

BGN 3.73

Брой продукти
На склад

Лек и компактен дизайн - Гарантира, че всички на вашия хардуер, PSP, можете да вземете със себе си удобно и без проблеми!Побира в себе си една конзола със специални отделения за игри + стилус + кабели за зареждане / захранване / трансфер на данни и други аксесоари, както и място за други предмети, като мобилен телефон, ключове, портфейл и т. Отделения с цип гарантират безопасността на всички игри и аксесоари, които не отпадат по време на пътуването с вас.Чантата също е снабден с дръжка за носене, както и линия за колан и допълнителен напълно регулируем подвижен пагон за по-удобно транспортиране на PSP без помощта на ръцете. Подходящ за всички модели на SONY PSP (например, PSP GO / PSP VITA / PSP 1000 Series / 2000 Series / 3000 Series / и т. Лек и компактен дизайн - позволява удобно и без проблеми да вземе със себе си цялото оборудване PSP!.Побира в себе си една конзола със специални отделения за игри + стилус + кабели за зареждане / захранване / трансфер на данни и други аксесоари, както и място за други предмети, като мобилен телефон, ключове, портфейл и т. Отделения с цип гарантират безопасността на всички игри и аксесоари, които не отпадат по време на пътуването с вас.Чантата също е снабден с дръжка за носене, както и линия за колан и допълнителен напълно регулируем подвижен пагон за по-удобно транспортиране на PSP без помощта на ръцете. Подходящ за всички модели на SONY PSP (например : PSP / PSP VITA / PSP 1000 Series / 2000 Series / 3000 Series / и т. ЧАНТА за пътуване с ИГРИ и конзоли за SONY PSP - подходящ за всички модели на PSP (например : PSP / PSP VITA / PSP 1000 Series / 2000 Series / 3000 Series / и т. Побира една конзола със специални отделения за игри + стилус + зареждане / захранване / Кабели за предаване на данни и други аксесоари, както и място за други продукти (например, телефон, ключове, портфейл и т.) Лек и компактен дизайн - Гарантира, че всички на вашия хардуер, PSP е възможно да е удобно и без проблеми да вземе със себе си!Затваряне на отделения с цип гарантират безопасността на всички игри и аксесоари без риск от загуба по време на пътуването с вас.Чантата също е снабден с дръжка за носене, както и линия за колан и допълнителен напълно регулируем подвижен пагон за по-удобно транспортиране на PSP без помощта на ръцете.

Други функции

Най-добри сделки