.

.

Fotosnow Лепило Куки Тежкотоварни 15 паунда (макс.) Прозрачна Стена Куки за Многократна употреба Безшевни Куки за Душата, Наклеивающиеся на Куки за окачване, Самостояте?

Fotosnow Лепило Куки Тежкотоварни 15 паунда (макс.) Прозрачна Стена Куки за Многократна употреба Безшевни Куки за Душата, Наклеивающиеся

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

【ГОЛЯМА ТОВАРОНОСИМОСТ】 Максимално тегло на натоварване 15 кгМожете да окачите всичко, което е угодно, като например хавлиени кърпи, халати за баня, гъба, якета, палта, шапки, чорапи, осветителни тела, шапки, шалове, ключове, тигани, чаши, портфейли, чанти, половники за супа, шпатула.заредете лепкава стенни закачалки, без пирони. 【Многофункционален и здрав】 Здрава конструкция от неръждаема стомана и PVC, осигуряваща качество и дълготрайност.Малък и лек дизайн, богат на функции.Може да се използва като лепило лампи на тавана куки, куки за кърпи за ръце, куки за душата, куки за баня, висящи на куки, външни куки, куки за съхранение, куки за капачки. 【Уникален прозрачен дизайн】 Уникален прозрачен лигав куката е идеален за красив модерен декорация на дома.Водоустойчив и маслостойкость, устойчивост на високи и ниски температури. 【Лесна инсталация】 Самоклеящийся, лесен за инсталиране, просто отлепете защитния слой с лепило на куките отзад, выдавите въздуха от центъра на страна, за да кука напълно приклеился към стената. 【ИЗДРЪЖЛИВОСТ и ПРЕДПАЗЛИВОСТ】 Ние използваме внесени трайно лепило за даване на нашите крючкам висока товароносимост.Така че, моля, залепете куки за гладка твърда повърхност, която няма да се спука, като керамични плочки, задвижваната хладилник, гардероб, мрамор, дървени плочки, керамика, огледало, неръждаема стомана, акрил, пластмаса, ламинат и др.Използвайте внимателно на тапети, сухи стени, боядисани стени и неравни повърхности, в противен случай, те ще паднат или да навредят на вашата стена. 【ГОЛЯМА ТОВАРОНОСИМОСТ】 Максимално тегло на натоварване 15 кг.Можете да окачите всичко, което е угодно, като например хавлиени кърпи, халати за баня, гъба, якета, палта, шапки, чорапи, осветителни тела, шапки, шалове, ключове, тигани, чаши, портфейли, чанти, половники за супа, шпатула.заредете лепкава стенни закачалки, без пирони. 【Многофункционален и здрав】 Здрава конструкция от неръждаема стомана и PVC, осигуряваща качество и дълготрайност.Малък и лек дизайн, богат на функции.Може да се използва като лепило лампи на тавана куки, куки за кърпи за ръце, куки за душата, куки за баня, висящи на куки, външни куки, куки за съхранение, куки за капачки. 【Уникален прозрачен дизайн】 Уникален прозрачен лигав куката е идеален за красив модерен декорация на дома.

Други функции

Най-добри сделки