.

.

Куки за Хавлиени Кърпи ЛВ., Черен Мат Комплект от 5 Куки за дрехи, Монтиране на стена, Дизайн на Листа, Тежки Стенни Куки за Баня, Кухня, Коридор, Съхранение и Декораци?

Куки за Хавлиени Кърпи ЛВ., Черен Мат Комплект от 5 Куки за дрехи, Монтиране на стена, Дизайн на Листа, Тежки Стенни Куки

BGN 12.66

Брой продукти
На склад

【Елегантен дизайн във формата на листа】Куки за кърпи ЛВ, е вдъхновен от природата, с характерната форма на листата са оптични обрат, където и да са прикрепени.Леко извита кука за кърпи лесен и стильен, на него лесно се мотае такива елементи като шапки, ключове и чанти. 【Видимо се сгъсти материал】 декоративни куки са не само красиви, но и с най-високо качество.Лепило куки произведени от утолщенного материал от с сплав, водоустойчив, не са податливи на корозия, издръжливи и трайни, те могат гъвкаво да се използва за ежедневна употреба. 【Широк спектър от приложения】 черни куки за дрехи може да се използва в банята, спалнята, кухнята, хола или в градината, за да се възползват максимално използване на пространството.Комплект куки за кърпи могат да се използват заедно или поотделно най-малко нужда. 【Два начина за инсталиране на】Ако знаете как да правите всичко със собствените си ръце, а след това ще ви допадне повече като перфорирана начин на монтаж, тъй като всички необходими монтажни аксесоари са включени в комплекта.Ако не искате да съсипе плочки, сверля дупки, можете да изберете просто самоклеящийся метод за защита на вашите плочки.Скрит дизайн на винт за по-добър външен вид. 【За обслужване на клиенти】 Куки за дрехи внимателно се проверяват от нашите специалисти по контрол на качеството и се поставят в определена опаковка.Ако имате някакви въпроси преди или след покупката, моля не се колебайте да ни съобщение, нашата услуга за поддръжка на клиенти ще ви отговори в рамките на 24 часа. 【Елегантен дизайн във формата на листа】Куки за кърпи ЛВ., е вдъхновен от природата, с характерната форма на листата са оптични обрат, където и да са прикрепени.Леко извита кука за кърпи лесен и стильен, на него лесно се мотае такива елементи като шапки, ключове и чанти. 【Видимо се сгъсти материал】 декоративни куки са не само красиви, но и с най-високо качество.Лепило куки произведени от утолщенного материал от с сплав, водоустойчив, не са податливи на корозия, издръжливи и трайни, те могат гъвкаво да се използва за ежедневна употреба. 【Широк спектър от приложения】 черни куки за дрехи може да се използва в банята, спалнята, кухнята, хола или в градината, за да се възползват максимално използване на пространството.Комплект куки за кърпи могат да се използват заедно или поотделно най-малко нужда.

Други функции

Най-добри сделки