.

.

Шампоан за пътуване Полезен, 1 бр. Бутилка за Емулсия от Неръждаема Стомана Прес-форма, Подпомагаща Бутилка за многократна употреба Празен Помпа, Шише с Дозатор Сап?

Шампоан за пътуване Полезен, 1 бр. Бутилка за Емулсия от Неръждаема Стомана Прес-форма, Подпомагаща Бутилка за многократна употреба

BGN 8.28

Брой продукти
На склад

материал със стабилни експлоатационни характеристики и дълъг животПодходящ за съхранение на течен сапун или лосион.Модерен, компактен дизайн, подходящ за повечето мивки и плотове за бани. подходящ за пране, баня, кухня и т. Лесен за използване и зареждане.Просто натискайте и всеки път переливайте точното количество течност.Бързото отваряне за лесно пълнене и почистване.Описание, Изработени от неръждаема стомана, издръжлив, с гладка повърхност.Просто всеки път отжимайте и давайте точното количество сапун.Може да се използва за съхранение на сапун за ръце, сапун за миене на съдове, шампоани, климатик, средства за измиване на тялото и т. С уникален дизайн, идеален за банята или кухнята, за да направи впечатление на вашите гости при ежедневна употреба.Характеристики - Цвят : сребрист. - Материал : Неръждаема стомана. - Размер : около 17x6x6 виж - Капацитет : 380 мл. - материал със стабилна производителност и дълъг срок на служба. - Модерен, компактен дизайн, подходящ за повечето мивки и плотове за бани. - Подходящ за пране, баня, кухня и т. - Лесен за използване и зареждане с гориво.Просто натискайте и всеки път переливайте точното количество течност.Бързото отваряне за лесно пълнене и почистване. - Подходящ за съхранение на течен сапун или лосион.Пакетът включва 1 бутилка с прес-помпа.

Други функции

Най-добри сделки