.

.

SOLUSTRE 100шт Кърпа за избърсване Точки от Микрофибър Кърпа За почистване на Обективи От Микрофибър Кърпа За почистване на Очила, Кърпа за избърсване Микрофибър Кърпа ?

SOLUSTRE 100шт Кърпа за избърсване Точки от Микрофибър Кърпа За почистване на Обективи От Микрофибър Кърпа За почистване на Очила, Кърпа

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

ВлакнаКЪРПА за ПОЧИСТВАНЕ на ЕКРАНИ на ЕЛЕКТРОННИ УСТРОЙСТВА - Нашата износостойкая микрофибър кърпа е предназначена за деликатни повърхности, като например очила, екрани на мобилни телефони и фотоапарати, огледала, бижута.КЪРПА за почистване от микрофибър - гладка, здрава и ефективна, тя е годна за употреба на вашите фини екрани и обектива.КЪРПИЧКИ за изсушаване на точки-Материал от микрофибър може ефективно да изтриете, грес, отпечатъци от пръсти и придават на вашите неща съвсем нов вид. КЪРПА за изсушаване на точки-Подходящ за почистване на музикални инструменти като китара, цигулка, пиано, тромпет.КЪРПА за изсушаване на ТОЧКИ-Материал от микрофибър може ефективно да изтриете, грес, отпечатъци от пръсти и придават на вашите неща съвсем нов вид.Пратката включва 100 х кърпички за изсушаване Характеристики -Можете бързо се избърсва прахът и без драскотини, отпечатъци от пръсти, масло, вода и т., Кърпа за почистване на лещи. - Материал : плат за почистване на стъкла от стъклопласт - Може да се пере многократно, за да се осигури продължителна употреба.Това количество е достатъчно за ежедневна употреба и смяна на салфетки за почистване на лещи. - Тези средства за почистване на лещи може лесно да се сгъва, за да носите със себе си, където и да отидете, кърпа от микрофибър за точки. - Гладки, силни и ефективни, те са безопасни за употреба на вашите фини екрани и салфетки за лещи за очила. - Това е добър избор за почистване на екрани на мобилни телефони, лещи, очила, часовници, бижута и други деликатни повърхности кърпа от микрофибър.Описание на продукта Кърпа за почистване на стъкла, Бързо премахва петна, не оставя драскотини, разводи или петна, лесно се абсорбира и премахва прах, мазни петна, отпечатъци от пръсти и т.Кърпа за очила от микрофибър Тези мултифункционални кърпички за почистване на безопасни за използване на всякакви деликатни повърхности, като например огледалото, слънчеви очила, телевизор, екран, компютър, лаптоп, таблет, мобилен телефон, фотоапарат, обектив, часовници, бижута и още много други.

Други функции

Най-добри сделки