.

.

[SKIN & LAB] Осветляющая серум с витамин С за лице, 15% Vita Energy Complex, Хиалуронова киселина, Пантенол | против Стареене | Изравнява цвета на кожата | Изсветлява Тъмните петна | ?

[SKIN & LAB] Осветляющая серум с витамин С за лице, 15% Vita Energy Complex, Хиалуронова киселина, Пантенол | против Стареене | Изравнява

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

? Напълнете Вашата кожа витамин С : осветляющая серум с лека текстура, богата на антиоксиданти и хидратиращ комплексТой изсветлява и изравнява цвета на кожата, придавайки й здрав и младежки вид. ? Лъчисти стъклена кожата : Съдържа витамин С (смес от чист витамин С и синтетичен витамин С), който е видимо изравнява вид на тъмни петна, белези от акне и хиперпигментация.Шампанско капсула с витамин е се съдържа високо съдържание на витамин е за борба с признаците на стареене. ⭐ 15% Vita Energy Complex : Съдържа 15 витаминни смеси, хидролизиран колаген и MATRIXYL 3000, които връщат на кожата необходимата влага и помагат за подобряване на нейната еластичност. ? Поддържайте кожата си хидратирана : Плътен 5-хиалуронова киселина и пантенолом, той веднага ще утолява жаждата на кожата, задържа влагата и придава на кожата усещане за свежест.Прави тусклую кожата подтянутой и защитава като бариера на кожата от влиянието на околната среда. ? Проверени дерматолог : Безопасно за кожата и космати приятели.Не съдържа парабени, ароматизатори и сулфати.Нежна, за чувствителна кожа и кожа, склонна към акне.Произведено в Корея.

Други функции

Най-добри сделки