.

.

[2] Магнитно закрепване за телефон в кола (6 супер магнити) Правоъгълен Многофункционален магнит за телефон в кола, магнитен държач за мобилни телефони и мини-таблет?

[2] Магнитно закрепване за телефон в кола (6 супер магнити) Правоъгълен Многофункционален магнит за телефон в кола, магнитен държач за мобилни

BGN 6.00

Брой продукти
На склад

? Супер магнитна сила-Тази кола за телефон на магнит е оборудван с 6 вградени супермагнитами, които могат надеждно да поддържа вашето устройство дори и при движение по неравни пътища или известен спиране, като предоставя по-целенасочено и по-безопасно шофиране ? Лесна инсталация-Уверете се, че повърхността е гладка, почистете и подсушете целевата област, повдигна защитен филм и силно натиснете я за целева област.Силна адхезия може да бъде здраво закотвени на целевия участък.Има три начина за закрепване на метални листа : между корпуса и устройство / в задната част на устройството / на задната страна на корпуса. ? Многофункционално приложение-това не е просто магнит за автомобил на притежателя на телефона, може да се използва в кухнята, на масата, прикроватной нощното шкафче, хладилник или където е угодно, и той може директно да абсорбира малки метални изделия, без да е необходимо да бъдат залепени метални предмети като метални лъжици, копчета и т. ? Въртене на 360 °-Благодарение на магнитна конструкция може да се завърта на 360 °, по желание, така че устройството може лесно да се накланя под правилния ъгъл, и на него не влияят пътна вибрации и удари. ?Минималистичен дизайн-Този автомобилен магнитен държач за телефона е много малък и портативен, дебелината му е само 0,19 инча.Повърхност от черно алуминиева сплав има гладка текстура и идеално се вписва в интериора на колата.Това е красива декорация на интериора.Как да използвате телефона без своята практика за телефон Стъпка 1 : С помощта на включения почистващо средство почистете и подсушете телефона и целевата област, за да се гарантира липсата на прах или отпадъци Стъпка 2 : Отлепете защитното фолио с автомобил на притежателя, я залепете върху целевата област и натискайте в продължение на 1 минута Стъпка 3 : Отлепете защитното фолио с метален диск, наклейте го на телефона и натиснете няколко пъти в продължение на 1 минута Стъпка 4 : Прикрепете на магнитното держателе телефон Сложете калъф за телефон (дебелина на корпуса на телефона ≤ 0,02 инча) Стъпка 1 : Махнете калъф за вашия телефон, използвайте приложен комплект за почистване, за да почистете и подсушете, вътрешната повърхност на корпуса на апарата, за да се гарантира липсата на прах или отпадъци Стъпка 2 : Отлепете защитното фолио с метална пластина Стъпка 3 : Поставете метален диск в корпуса на телефона, натиснете в продължение на 1 минута, след което задайте телефон Стъпка 4 : Прикрепете на магнитното держателе телефон Сложете калъф за телефон (дебелина на корпуса на телефона > 0,02 инча) Стъпка 1 : Няма нужда да стреля калъф за телефон.

Други функции

Най-добри сделки