.

.

Комплект Чаршафи за масаж KOJAES, Набор от спа-Аксесоари за Масаж легла, Комплекти Воали за Спално бельо от Сгъсти Мека Кърпа За салон за Красота, Проста Процедура, Опу?

Комплект Чаршафи за масаж KOJAES, Набор от спа-Аксесоари за Масаж легла, Комплекти Воали за Спално бельо от Сгъсти Мека Кърпа За салон

BGN 28.88

Брой продукти
На склад

ПОВИШЕНА ИЗДРЪЖЛИВОСТ И комфорт : за Пола-легло, Изработен от нежната тъкан, изчислена за по-дълго на напрежението и използване, много здрав плат е Устойчива на счупвания и гумата, предназначена за години напред добре ляга под матрака, като се гарантира, че пола-на легло, не е изместен и винаги на място, което позволява на пола-легла заключват всяка страна на леглото.Този тип поли за масаж на масата : Тя е направена от специален материал, притежава предимствата на гъста, лукс висококачествена, мека на допир, зает велур, добра завеси.Елегантен дизайн : Изискан дизайн с волани има събрани къдри по 3 страни на леглото за класически, красив вид, издръжливост, тъкан, не сяда, запазва цвета и не се колебае за оптимална издръжливост. ♥ ᴗ ♥) Калъфи за мека мебел-легла широко се използват в салони за красота, масажни легла, хотели, козметични легла и т. Много подходящ за търговска употреба. ♥ ᴗ ♥) Красиви цветове и семпъл дизайн ще подобри цялата среда на вашата стая или в спа центъра, са идеални за дълги търговска употреба.ПОВИШЕНА ИЗДРЪЖЛИВОСТ И комфорт : за Пола-легло, Изработен от нежната тъкан, изчислена за по-дълго на напрежението и използване, много здрав плат е Устойчива на счупвания и гумата, предназначена за години напред. добре ляга под матрака, като се гарантира, че пола-на легло, не е изместен и винаги на място, което позволява на пола-легла заключват всяка страна на леглото.Този тип поли за масаж на масата : Тя е направена от специален материал, притежава предимствата на гъста, лукс висококачествена, мека на допир, зает велур, добра завеси.Елегантен дизайн : Изискан дизайн с волани има събрани къдри по 3 страни на леглото за класически, красив вид, издръжливост, тъкан, не сяда, запазва цвета и не се колебае за оптимална издръжливост. ♥ ᴗ ♥) Калъфи за мека мебел-легла широко се използват в салони за красота, масажни легла, хотели, козметични легла и т. Много подходящ за търговска употреба. ♥ ᴗ ♥) Красиви цветове и семпъл дизайн ще подобри цялата среда на вашата стая или в спа центъра, са идеални за дълги търговска употреба. ♥ ᴗ ♥) Се притеснявате за това, за да намерите покривки за масаж?Благодарение на нашия богат избор на цветове, можете да изберете цвят за всяка стая в дома си и да го комбинирате с всякакъв интериор. ♥ ᴗ ♥) Надстроите вашите масажна маса с помощта на този комплект прагове за масаж на масата.

Други функции

Най-добри сделки