.

.

Tofficu 12шт Бизнес Пликове, Покани, Пликове Цветни Пликове, Пликове от крафт-хартия Реколта Пликове Реколта Покани Пергаментные Пликове Бизнес Пликове, Покани, Пликов?

Tofficu 12шт Бизнес Пликове, Покани, Пликове Цветни Пликове, Пликове от крафт-хартия Реколта Пликове Реколта Покани Пергаментные

BGN 5.01

Брой продукти
На склад

ЦВЕТЕН плик - лесен и модерен дизайн го прави привлекателен и атрактивенБИЗНЕС ПЛИКОВЕ - покана по ваш избор.ПЛИКОВЕ за ПОКАНИ - Можете да добавите върху плика на писмото-покана, написани на ръка, за да покаже своята искреност, че също така има смисъл.ЦВЕТНИ ПЛИКОВЕ - Те са изработени от крафт хартия, която трайна употреба.Осъществяване списък на 12 x пликове Характеристики - Цвят : пликове за покани от различни цветове. - Размер : пликове от крафт-хартия 22x11x0,1 виж - Материал : хартия. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви! - Лесен и модерен дизайн ги прави привлекателни и атрактивни за бизнес пликове. - Те са изработени от крафт хартия, която е трайна за използване на пури в ограничени бройки пликове. - Покана по ваш избор. - Можете да напишете покана от страна на плика, за да покажат своята искреност, че също така има смисъл.Описание на продукта : реколтата, пликове за покани по ваш избор.Покани пликове Е комплект от 12 броя пликове в ретро стил.Пликове от крафт-хартия, Можете да прикачите към конверту покана, написани на ръка, за да покаже своята искреност, че също така има смисъл.цветен плик Лесен и модерен дизайн го прави привлекателен и атрактивен.Бизнес пликове Той е изработен от здрав за използване на крафт-хартия.

Други функции

Най-добри сделки