.

.

CFSAFAA Овлажнител за Въздух Овлажнител за въздух Малко 130 мл Мини Преносим Енергиен флакон във формата На USB led Цветни лека нощ Овлажняване на Въздуха Овлажнител на въ?

CFSAFAA Овлажнител за Въздух Овлажнител за въздух Малко 130 мл Мини Преносим Енергиен флакон във формата На USB led Цветни лека нощ Овлажняване

BGN 13.50

Брой продукти
На склад

Това е нов ултразвуков овлажнител на въздуха за ароматерапия с дървесно зърно, ултразвукова дифузер за овлажняване на въздухаБлагодарение на компактния си преносим дизайн, приятна форма и уникалния стил на : специално проектиран за хора, които обичат живота.Приложение : (площ ароматерапия : 40 кв. м; размер на овлажняване на : 25 кв.) ароматерапия, водна терапия и светотерапия; също така може да се използва като неароматерапевтического овлажнител.Портативен за фитнес, йога, детска стая, офис, спа и спални, ви позволява да се наслаждавате на живота по всяко време и на всяко място.Модерен и практичен дизайн, подходящ за подарък.Безопасен, подходящ за здравето и икономичен, е време да го купи за себе си и семейството си или приятели. 130 МЛ Мини Преносима бутилка За Енергия Форма на USB led Цветни лека нощ Овлажняване на въздуха Овлажнител на Въздуха за Дома/офиса/Колата (розово). Малък по размер, лесно преносим и лесен за използване. Това може да се увеличи влажността на въздуха чрез намаляване на количеството на прах, vi, 3. Бързо навлажняване на стаята си, да си пази кожата от изсушаване. Креативен овлажнител под формата на кактус, с цветен ночником, ще красят стаята и ще я красива гледка. Оборудвана с един USB порт и един USB линия на зареждане, което е много удобно за използване в дома, в офиса или автомобила. Този овлажнител има преносимост, която е идеална за пътуване. Приспособление за здравословен начин на живот, той е отличен за вашия дом, офис и т., са Добре дошли в магазин, моля, изпратете електронно писмо за консултация, ако имате някакви въпроси!.

Други функции

Най-добри сделки