.

.

Теплопередающий винил XSEINO HTV за тениски 12 x10 - 13 опаковките на добра ютия върху винил за рязане, силуэтной камеи или термопресс-машини - Ютия върху винил 9 различни цв?

Теплопередающий винил XSEINO HTV за тениски 12 x10 - 13 опаковките на добра ютия върху винил за рязане, силуэтной камеи или термопресс-машини

BGN 3.73

Брой продукти
На склад

【РАЗЛИЧНИ ЦВЕТОВЕ】 Комплект винил за топлопреминаване HTV включва 9 ярки цветове, 12 опаковки винил листа htv и 1 опаковка тефлон листа размер 10x12 инчаКъм това утюгу за винилови листове включват : бял * 3, черен * 2, червено * 1, зелен * 1, синьо * 1, жълт * 1, златна * 1, лилаво * 1, розов * 1, teflon * 1. 【ИЗРАБОТЕНИ ПО ПОРЪЧКА ИЗДЕЛИЯ СЪС СТИКЕРИ】Дизайн на набор от "iron върху винил" 12 × 10 инча удобен размер, подходящ за използване с повечето основни тъкани, включително спортни окото и кожена кърпа.Също така е подходящ за памучни, полиестерни и смесовых тъкани.Създавайте тениски, блузи, жилетки, шапки и други дрехи, с помощта на този винил набор smooth занаятите професионално качество HTV; Той лесно се интегрира с машини Силует, Cameo и Cricut. 【ЛЕСНО РЯЗАНЕ 】 Нашите винил изделия са устойчиви, стабилни и им е много лесно да го нарежете.Това е най-добрият подарък за вашето семейство и приятели.И нашите материали са сертифицирани от SGS материали за защита на околната среда, можете да бъдете сигурни в тяхното използване. 【КАК да ГО ИЗПОЛЗВАМЕ】 Изберете парче винил, поставете защитното фолио-надолу по гравиране машина, включете компютъра, за да разпечатате разработен фигура, а след това изрежете.След това поставете защитен филм страна на обекта, който трябва да се смени, стиснете я желязо или машина за топъл печат за около 10-15 секунди, след това махнете защитното фолио и завършена работа. 【Мнения на КЛИЕНТИ】 След приключване на прехвърлянето трябва да се държи в рамките на 24 часа за първото пране, за да е по-добре пазят дрехите си и никога не е линял и не отваливался.Най-икономичен теплопередающий винил ви очаква.Режещата страна - Матирана страна, обърната нагоре по време на рязане.Гланцирана страна има прозрачен пластмасов лист за носене, пронизващ нагоре по време на прехвърлянето.Всички разрези трябва да са огледално отразени (обърна), тъй като изрежете ги от обратната страна.Преди пренасяне на загрейте плат-основа в продължение на 3-5 секунди, за премахване на бръчки и влага.Ако използвате домашно гладене, моля, уверете се, че не са двойка.Температурата на пренос : 305 ° F / 150 ° C. Налягане : 6 ~ 11 килограма. Време на пресоване : 10-15 секунди.Кора : Е Студено.Да Не се излага на суха четка или отбеливанию.Не използвайте омекотител за тъкани.

Други функции

Най-добри сделки