.

.

Абажури за лампи OSALADI Абажури за лампи Бельо Квадратен Лампа От Тъкан Плат Лампа за лампи С клипсой На светлина джоба Подмяна на Абажура на настолната лампа Подови ?

Абажури за лампи OSALADI Абажури за лампи Бельо Квадратен Лампа От Тъкан Плат Лампа за лампи С клипсой На светлина джоба Подмяна на Абажура

BGN 9.20

Брой продукти
На склад

✨ Квадратен лампа за лампи: Инсталацията е проста, без сложни средства не се изисква, и им е удобно да се ползват ЛАМПИОН от плащаницата: Широко се използва в настолни лампи, торшерах за спални, дневни, кабинети, офиси и други места, които ви харесват. ✨ ПРАВОЪГЪЛНА лампа за лампи : Тази лампа може да защити вашата лампа от светлина и да създадете приятна атмосфера, без отблясъци. ✨ Покриване на абажура : Тази лампа е изработена от плат и метал материал, безопасен и траен за продължителна употреба. ✨ БИТУМЕН лампа : отличаващ се С висока стабилност и дълготрайност, може директно да се замени стар или повреден. ✨ Квадратен лампа за лампи: Инсталацията е проста, без сложни средства не се изисква, и им е удобно да се ползват. ЛАМПИОН от плащаницата: Широко се използва в настолни лампи, торшерах за спални, дневни, кабинети, офиси и други места, които ви харесват. ✨ ПРАВОЪГЪЛНА лампа за лампи : Тази лампа може да защити вашата лампа от светлина и да създадете приятна атмосфера, без отблясъци. ✨ Покриване на абажура : Тази лампа е изработена от плат и метал материал, безопасен и траен за продължителна употреба. ✨ БИТУМЕН лампа : отличаващ се С висока стабилност и дълготрайност, може директно да се замени стар или повреден.Описаниелин Квадратен лампа за лампи от тъкан Плат лампа за лампа със скоба на светлина джоба Подмяна на абажура на настолната лампа Етаж лампа.Характеристики-Цвят : бежово Материал : метал, плат;-Размер : 28,00 X28,00 X20,00 см;-Цокъл : E27; комплектът включва : 1 х лампа.

Други функции

Най-добри сделки