.

.

Отшелушивающее препарат за почистване на тялото ReTone Keratosis Pilaris за лечение на акне по тялото си - Нежно почистващ препарат с гликолова киселина за ексфолиране и омек?

Отшелушивающее препарат за почистване на тялото ReTone Keratosis Pilaris за лечение на акне по тялото си - Нежно почистващ препарат

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

✔️ ЧЕ е РАЗЛИЧНО : на Точното количество на гликолова киселина (7,5%), без неприятни миризми и сухотаЗапушени пори и огрубевшая кожа са нежелателни и понякога могат да бъдат безмилостни, но ние сме били са безмилостни в разработването на мощен, но нежен сапун за тяло keratosis pilaris, което не само ще намали значително външния вид на кожата ви, но и ще подмлади и ще съживи своята красота. ✔️ ЛЕСНО НАНАСЯНЕ : Докато сте под душа, нанесете отшелушивающее средство за измиване на тялото на всички части на тялото, които се нуждаят от грижи.Когато ще меки движения втираете средство за измиване на кожата и нередности, гликолова киселина ще премахне прекомерно натрупване на мъртвата кожа (кератиновые корк) и ще омекоти и подмладяване на най-горния слой на кожата. ✔️ ЗАЩО ТОВА РАБОТИ : Някои източници наричат гликолевую киселина "светия граал за беля".За да запазите кожата си от неравен и груб, мъртвата дермата с помощта на мек процеса на ексфолиране, която почиства възпалени и запушени порите на кожата.Това отваря пътя за нашето отшелушивающего лосион, които нямат аналог, за да се поддържа здравословен тонус на кожата и предотвратяване на повторно запушване на порите. ✔️ ВРЪЩА ДОВЕРИЕТО : Не смиряйтесь с мисълта, че имате просто инат, склонная до кератозу кожата; можете да значително намаляване и предотвратяване на симптомите с помощта на отшелушивающего средства за измиване и лосион за тяло Re Tone от пилариса кератоза. ✔️ ЧЕ ОЩЕ : споменахме всичко, което е полезно при пилариозном кератозе, който прави чудеса при АКНЕ по ТЯЛОТО!В комбинация с нашите отлепване лосион за тяло е средство за измиване на тялото е безмилостно запазва кожата мека, хидратирана и здрава. ✔️ ЧЕ е РАЗЛИЧНО : на Точното количество на гликолова киселина (7,5%), без неприятни миризми и сухота.Запушени пори и огрубевшая кожа са нежелателни и понякога могат да бъдат безмилостни, но ние сме били са безмилостни в разработването на мощен, но нежен сапун за тяло keratosis pilaris, което не само ще намали значително външния вид на кожата ви, но и ще подмлади и ще съживи своята красота. ✔️ ЛЕСНО НАНАСЯНЕ : Докато сте под душа, нанесете отшелушивающее средство за измиване на тялото на всички части на тялото, които се нуждаят от грижи.Когато ще меки движения втираете средство за измиване на кожата и нередности, гликолова киселина ще премахне прекомерно натрупване на мъртвата кожа (кератиновые корк) и ще омекоти и подмладяване на най-горния слой на кожата.

Други функции

Най-добри сделки