.

.

4шт Елегантен Кухи Декоративен Вечеря Выглаживающие Пръстени Притежателя на Сватбена Маса за Хранене Тинг за Сребърни Бижута Партита Притежателите на Роза Форма ?

4шт Елегантен Кухи Декоративен Вечеря Выглаживающие Пръстени Притежателя на Сватбена Маса за Хранене Тинг за Сребърни Бижута

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

Държач за салфетки на масата за вечеря : Пръстени са доста гъвкави и могат да се подходи както в ежедневието, така и в официална средаПръстени за празнични салфетки : Произведени с отлично материал, тези елегантен пръстен за салфетки много очарователни и деликатны.Пръстени за салфетки за партита : Подходящи случаи : подходящ за различни дейности, като например семейни срещи, парти по случай рожден ден, декорация на дома, партита, декорация на коледните масата за хранене.Поставка за салфетки с рози : сватбени пръстени за салфетки, поставка за цветни салфетки. Поставка за салфетки за маса : без Значение за вашата зимна плот или вашето парти, тези пръстени за салфетки са идеални за всеки.Държач за салфетки на масата за вечеря : Пръстени са доста гъвкави и могат да се подходи както в ежедневието, така и в официална среда.Пръстени за празнични салфетки : Произведени с отлично материал, тези елегантен пръстен за салфетки много очарователни и деликатны.Пръстени за салфетки за партита : Подходящи случаи : подходящ за различни дейности, като например семейни срещи, парти по случай рожден ден, декорация на дома, партита, декорация на коледните масата за хранене.Поставка за салфетки с рози : сватбени пръстени за салфетки, поставка за цветни салфетки. Поставка за салфетки за маса : без Значение за вашата зимна плот или вашето парти, тези пръстени за салфетки са идеални за всеки.Осъществяване Списък 4 x пръстени за салфетки Характеристики - Модерен и изискан, ще станат привлекателни предмети за украса на масата за хранене. - Размер : 4x4x3 виж -изящна изработка прави украса за вашето парти.уникален вкус на масата. - Материал : желязо. - Подходящи случаи : подходящ за различни дейности, като например семейни срещи, парти по случай рожден ден, декорация на дома, партита, коледни декор на масата за хранене. - Изработени от прекрасния материал, тези елегантен пръстен за салфетки са много чаровни и нежни. - Тези пръстени за салфетки ще направи трайно впечатление на вашия булчински душ, сватба, коледно парти или елегантна вечеря с лъскави украшения. - Цвят : сребрист. - Пръстените са доста гъвкави и могат да работят както в ежедневието, така и в официални ситуации.Информация за стоки, пръстени за салфетки за партита Тези пръстени за салфетки са направени във формата на выдолбленной роза на красивия метал, за да придадат елегантност.

Други функции

Най-добри сделки