.

.

4шт A5 Самозаживающий Подложка за шиене и комплект за Бродерия Ротационни Подложка за рязане, дъска за Рязане за Бродерия Небето-Синьо Модел, намаляване, 4шт Подложк?

4шт A5 Самозаживающий Подложка за шиене и комплект за Бродерия Ротационни Подложка за рязане, дъска за Рязане за Бродерия Небето-Синьо

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

Подаръци за Деня на бащите a5 Универсален режещ мат притежава добро качество и самовосстанавливается, не оставя следи след рязане, и това не се отразява на втори ряз.Дъска за рязане може да защити работен плот и да се предотврати поцарапывание на работния плот аксесоари. 4шт A5 самозаживающий за шиене, подложка за рязане и комплект за бродерия Ротационни подложка за рязане, дъска за рязане за бродерия.Тази подложка за рязане на неотражающий, нескользящий и аксесоари се отличават с висока здравина . популярни подаръци за 10-годишни момичета.Е с размер A5, удобно переноске и склад, удобен за използване и притежава добра производителност.Подложка за рязане идеален за всички видове на писане и рисуване, дърворезба, ръчно тампони, изрязване от крафт-хартия, рязане негативен филм и т. Подаръци за Деня на бащите a5. Универсален режещ мат притежава добро качество и самовосстанавливается, не оставя следи след рязане, и това не се отразява на втори ряз.Дъска за рязане може да защити работен плот и да се предотврати поцарапывание на работния плот аксесоари. 4шт A5 самозаживающий за шиене, подложка за рязане и комплект за бродерия Ротационни подложка за рязане, дъска за рязане за бродерия.Тази подложка за рязане на неотражающий, нескользящий и аксесоари се отличават с висока здравина . популярни подаръци за 10-годишни момичета.Е с размер A5, удобно переноске и склад, удобен за използване и притежава добра производителност.Подложка за рязане идеален за всички видове на писане и рисуване, дърворезба, ръчно гарнитури, дърворезба върху хартия за бродерия, рязане негативен филм и т. Параметри : Тип на продукта : Прорезна Материалматериал : PVC Количество : 4применение : най-Добрият инструмент за всички видове на писане и рисуване, ни усъвършенствани полу-публични рисунки, гравиране, изработка на ръчни тампони, рязане на хартия, писане и рисуване, дърворезба върху хартия за бродерия, рязане на негативна фолиа, изработка на модели, както и може да се използва като подложка за мишка, студенти, семейства, офис подпори.Съвет : При рязане бъдете внимателни и не дръжте пръстите към лезвию нож, за да не поранить ръце.Напомняне : Когато ножът се драска за скеле, следи от нож, първо стават по-видими и постепенно се възстановяват, а следите от ножа стават по-малко, но не и без следи.

Други функции

Item Type:
Cutting Mat
Material:
PVC
Quantity:
4
Application:
The best tool for all kinds of writing and painting, finishdrafts, engraving , making manual pads, paper cutting, writing and drawing, craft paper carving, negative film cutting, model making, and can also be usas a mouse pad, students, families, office standing.
Tip:
When cutting, be careful not to put your fingers in front of the knife edge to prevent injury to your hands.
Reminder:
When the knife is scratchon the backing plate, the knife marks are more obvious at first, and will gradually recover, and the knife marks will become smaller, but not without marks.
Size:
Approx. 22 x 15cm , 8.7 x 5.9in
Package List:
4 x Cutting Mat:
Най-добри сделки