.

.

газова Рог, Поставка за горещи ястия, Тенджери и Тигани, Метална Поставка, Викториански дизайн, Чугун, Гумени Капачки на Крака, Околовръстен закачалка, 8 см, Кафява т?

газова Рог, Поставка за горещи ястия, Тенджери и Тигани, Метална Поставка, Викториански дизайн, Чугун, Гумени Капачки на Крака,

BGN 9.89

Брой продукти
На склад

Здрава и декоративни чугунени поставки за горещи ястия, предназначена за доживотно ползванеДиаметър 8 см и височина 0,5 инча предоставят по-добра защита на вашия кухненски плот, маса за хранене и т. Нескользящие гумени крачета напълно предпазва плота и повърхността на бюрото от надраскване и въздействието на топлина от горещите тенджери и тигани.Те са подвижни, за използване на печка на дърва.Той има четири крачета за по-голяма стабилност, в комплекта са включени допълнителни гумени клечки.Той е снабден с метален пръстен закачалка, която можете да окачите на стената за декорация или за съхранение.Покритие на защитния слой тъмно кафява боя за дълголетие и красота покрития декор.Викториански стил представлява ерата на огромните архитектурни промени.Всеки аспект на влакчета е внимателно планиран.Чудесен подарък за сватба, нов дом, годишнини, рождени дни и други специални поводи.Практичен подарък за ежедневна употреба.Той идва в здрава опаковка, готова за опаковане на подарък.На разположение за опаковане на подаръци. Е специализирана в продукти от чугун. марка gasaré е регистрирана търговска марка в САЩ.

Други функции

Най-добри сделки