.

.

Количка за закуски ракита кошница кръгла решетчатая кошница кошница за сушене на суха кошница с вода, плодове, хляб кошница дисплей растителни кошница (Размер: Гол?

Количка за закуски ракита кошница кръгла решетчатая кошница кошница за сушене на суха кошница с вода, плодове, хляб кошница дисплей растителни

BGN 26.73

Брой продукти
На склад

Внесен ли е : не Материал : стоманена рама + имитация на лозови насаждения PP. Сфера на приложение : през цялата на екрана. [Многофункционален сливи можете да ги поставите в мивката, отфильтровывая отпадъци от пречистване на плодове и т., практични помощници в кухнята!.От двете страни има писалки, че са по-удобни за употреба.Внесен ли е : не. Материал : стоманена рама + имитация на лозови насаждения PP. Сфера на приложение : през цялата на екрана. [Многофункционален сливи можете да ги поставите в мивката, отфильтровывая отпадъци от пречистване на плодове и т., практични помощници в кухнята!.От двете страни има писалки, че са по-удобни за употреба.Категория на продукта : други кошница за съхранение.

Други функции

Най-добри сделки