.

.

GUOJM Аксесоари Четка За Тоалетна Търкане Силикон За Домашна Употреба С Дълга Дръжка за Здрав Инструмент, За Почистване и Смяна на Преносима Баня От Неръждаема Стома?

GUOJM Аксесоари Четка За Тоалетна Търкане Силикон За Домашна Употреба С Дълга Дръжка за Здрав Инструмент, За Почистване и Смяна на

BGN 11.00

Брой продукти
На склад

100% чисто нов и високо качествоЗамяна дизайн на главата четки, безплатна подмяна на главата на четката, лесно се почистват, удобни и нов житейски опит.TPR силикон-мек материал, не е лесно да навредят черешката на вик, добра способност на обеззараживанию, лесен за почистване.Цилиндрични структури имат известна еластичност, за защита на порцеланова повърхност на тоалетната чиния.С лъскава дръжка от неръждаема стомана.Параметри : Тип на продукта : Четка за тоалетна Цвят : сребрист + черен Материал : Силикон корона четки + дръжки от неръждаема стомана Размер : (около) Обща дължина : 42 см; Махнете главата на четката : ≈ 40 виж комплектът включва : 1 бр. х дръжка за четка за тоалетна 2 бр. глава за четка x Toilet Забележка : Преход : 1 cm = 10 mm = 0,39 инча 1. Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от представени на снимките. Моля, имайте предвид разликата в 0,5-2 см от ръчно измерване.

Други функции

Item Type:
Toilet Brush
Color:
Sliver+black
Material:
Silicone brush head + stainless steel handle
Size:
(About)Total length
Package included:
1PC x Toilet Brush handle:
2PCS xToilet Brush head:
Note:
Transition:
1cm=10mm=0.39inch
1. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures.:
2. Please allow 0.5-2 cm differences due to manual measurement. :
Най-добри сделки