.

.

Автомобилни Влакчета MEETI за неабсорбиращи напитки, Коли, Влакчета за Подстаканников, Сладки Автомобилните Поставки за жени и мъже, Лесно Премахва поставки за чаши ?

Автомобилни Влакчета MEETI за неабсорбиращи напитки, Коли, Влакчета за Подстаканников, Сладки Автомобилните Поставки за жени и мъже,

BGN 2.60

Брой продукти
На склад

【За РАЗМЕРА на】- Те се продават в комплект от 2 броя и са с диаметър 2,75 инча и дебелина 0,1 инчаАвтомобилни влакчета са с универсален размер, но ние все пак препоръчваме да се произвеждат измервания за вашия автомобил, тъй като всяка кола е различен. 【Можете да поддържате автомобила си В чистота】 - Изработен от мек неопренового материал, който абсорбира влагата и защитава вашите поставки за чаши.Можете да поддържате вашия автомобил в суха и чиста!. 【Лесно снимаемая КОНСТРУКЦИЯ】 - има Поставка отстрани удобен слот за пръстите, което улеснява нейното оттегляне за почистване. 【Сладък узорчатый дизайн】 - Тези сладки, малки влакчета изглеждат супер сладък!Придайте на вашия автомобил естетичен вид!. 【ИДЕАЛЕН подарък】 - Това е доста красиво и ефектно, както и на подходящ подарък за вашите приятели. 【100% гаранция за удовлетвореност на】 - Ако не сте доволни от нашия продукт, ще получите задоволително решение, или пълно възстановяване на средствата. 【За РАЗМЕРА на】- Те се продават в комплект от 2 броя и са с диаметър 2,75 инча и дебелина 0,1 инча.Автомобилни влакчета са с универсален размер, но ние все пак препоръчваме да се произвеждат измервания за вашия автомобил, тъй като всяка кола е различен. 【Можете да поддържате автомобила си В чистота】 - Изработен от мек неопренового материал, който абсорбира влагата и защитава вашите поставки за чаши.Можете да поддържате вашия автомобил в суха и чиста!. 【Лесно снимаемая КОНСТРУКЦИЯ】 - има Поставка отстрани удобен слот за пръстите, което улеснява нейното оттегляне за почистване. 【Сладък узорчатый дизайн】 - Тези сладки, малки влакчета изглеждат супер сладък!Придайте на вашия автомобил естетичен вид!. 【ИДЕАЛЕН подарък】 - Това е доста красиво и ефектно, както и на подходящ подарък за вашите приятели. 【100% гаранция за удовлетвореност на】 - Ако не сте доволни от нашия продукт, ще получите задоволително решение, или пълно възстановяване на средствата.АВТОМОБИЛНИ ВЛАКЧЕТА MEETI Ние обичаме да пият кафе по пътя . но мразя да се разлива!За щастие, този комплект от 2 автомобилни каботажните произведени от абсорбиращ материал, за предотвратяване на течове и разливи.добавяне на малко на шега вашата кола!Те също ще станат прекрасен подарък за нови шофьори!Параметри : Дебелина на продукта : 0,1 инча Диаметър продукти : 2,75 инча Материал : висококачествен неопрен Тегло на продукта : около 6,8 г Помещение включва : 2 х автомобилна стойка Топли съвети : Автомобилни влакчета са с универсален размер, но ние все пак препоръчваме да се измери за вашия автомобил, тъй като всяка кола е различен.

Други функции

Най-добри сделки