.

.

FAVOMOTO Автомобилни Аксесоари За интериорни авто Аксесоари За интериора 9шт Автоматична Довършителни Инструмент За премахване на приключване на колата Инструмент З?

FAVOMOTO Автомобилни Аксесоари За интериорни авто Аксесоари За интериора 9шт Автоматична Довършителни Инструмент За премахване

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

КОМПЛЕКТ за ОБЛЕКЧАВАНЕ на тапицерия - набор от инструменти за бързо и безопасно инсталиране и отнемане на автомобилни аудио системи, таблото, панелите на вратите, тапицерия на панелите, вентилационни отвори и други аксесоариЖелезен лост за ОБЛЕКЧАВАНЕ на СКРЕПИТЕЛНИ елементи - Ергономичен дизайн с суперлегкими ръчни функции ви позволява лесно да получите до тесни места и пукнатини.Аксесоари за АВТОМОБИЛНИ чистачи - Различни сверхлегкостью и удобен размер, което ви позволява ефективно да се спестят усилия при различна вътрешна и външна украса на колата, в най-кратки срокове.Инструменти за теглене на автомобилни панели - Идват с трайни приспособления за облекчаване на планини, които са отлични за отстраняване на дълбоко блокирани неподатливых закрепване, без никакви повреди на вашия автомобил.Монтировочный инструмент за ремонт - Произведен от висококачествена пластмаса, удароустойчив и устойчив за продължителна употреба.В комплекта са включени 9 x монтировок Характеристики - направен е от висококачествена пластмаса, удароустойчив и устойчив за продължителна употреба. - Материал : Пластмаса. - Комплект от 9 инструменти за довършителни ви позволява лесно да намерите подходящия за изпълнение на работата, за промяна на интериора на вашия автомобил. - Идва с трайни приспособления за облекчаване на застежек, които са отлични за отстраняване на дълбоко блокирани и неподатливых застежек без никакви повреди на вашия автомобил. - набор от инструменти за бързо и безопасно инсталиране и отнемане на аудио системи на автомобила, таблото, панелите на вратите, тапицерия на панелите, вентилационни отвори и други аксесоари. - Продукт с суперлегким и удобен размер, удобен за използване. -Размер : 22,00x2,20x2,20 см/8,65x0,86x0,86 инча.Описание на продукта Инструмент за премахване е авто тапицерия е изработена от ултра силна пластмаса за по-дълга употреба. отличен за ремонт на автомобилния интериор и реставрация на мебели.Ергономичен дизайн, ultralight, удобен за переноске, което на практика ви спестява усилията при изпълнение на различни цветове на интериора и екстериора на автомобила, в най-кратки срокове и повишава ефективността на довършителни работи.Многофункционален набор от инструменти, предназначени за всички модели автомобили, лодки, дори и на трудно достъпни места.

Други функции

Най-добри сделки