.

.

Slanku [Защитно фолио за дисплея на Samsung Galaxy S22 от закалено стъкло 5 ГРАМА в опаковка, поддържа четец на пръстови отпечатъци, без мехурчета, защита от надраскване, лесен ?

Slanku [Защитно фолио за дисплея на Samsung Galaxy S22 от закалено стъкло 5 ГРАМА в опаковка, поддържа четец на пръстови

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

【Съвместими модели】 -Тази защитно фолио за екран, идеален за Samsung Galaxy S22 5 G, от вътрешната страна на опаковката има защитно фолио за samsung galaxy s22 3 * 9 H, 3 * мокри кърпички, 3 * сухи кърпички, 3 * етикети за премахване на прах Снабден с пълен набор от инструменти, така че можете да лесно да се инсталира защитно фолио за екрана на телефона.Просто чисти телефон от прах и правилно выравниваете дупките и ръбовете, за да се гарантира безпроблемно инсталацията. 【Максимална защита】 - Защитно фолио за екрана на Galaxy s22 5g е изработена от висококачествено закалено стъкло.Прецизно лазерно рязане, технология за полиране, висока якост и устойчивост на надраскване, взрывозащищенность.А първокласно олеофобное и гидрофобное покриване на повърхността намалява появата на пот и пръстови отпечатъци на защита, намалява повреда на екрана. 【Висока отзивчивост】 - Защитно фолио за екрана S22 5g запазва първоначалната си чувствителност за реакция и докосване, което ви гарантира приятни усещания от докосване.Гладка и нежна защитно фолио за екрана осигурява добър ефект на приплъзване. 【99% защитно стъкло с висока разделителна способност】 -Нано-ниво на точност на процеса на рязане на стъкло материал, HD clear възстановява оригиналните наситени цветове на екрана.Това ви дава много реалистични усещания от докосване и гледане. 【Доживотна гаранция】 - Slanku се стреми да осигури отлично обслужване на клиентите.Ако имате някакви въпроси по отношение на повредени или дефектни продукти, моля, изпратете ни имейл за получаване на решението.

Други функции

Най-добри сделки