.

.

Шапка от сатен/коприна с кристали PerfektJewelz. Голямата шапка за коса с блестящи кристали. (Черен /Златен планински кристал)

Шапка от сатен/коприна с кристали PerfektJewelz. Голямата шапка за коса с блестящи кристали. (Черен /Златен планински кристал)

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

Събудете се с минимално увреждане на къдрава коса и кичури луксозни и удобни стаи - всички с барети са отзад завязывающуюся лента, която може да се регулира за носене.Барети остават на място и изглежда елегантно.Може да се използва на закрито или на открито.Събудете се с минимално увреждане на къдрава коса и кичури. луксозни и удобни стаи - всички с барети са отзад завязывающуюся лента, която може да се регулира за носене.Барети остават на място и изглежда елегантно.Може да се използва на закрито или на открито.Капачка за коса от сатен / коприна - задължителен елемент на красота за косата.Помага за защита на естествени коса и различни прически.Отличен за запазване на къдрава коса и къдрава коса.Шапки за коса запазват дължина на косата и предотвратяват тяхното завивание.Стилни шапки с пайети задържат влагата и придават на косата копринен вид.Тези шапки са вързани отзад, което позволява да ги впишат в себе си на всеки.Шапки изглеждат елегантно, както през деня, така и през нощта.

Други функции

Най-добри сделки