.

.

Лента за мигли Син Силиконов Гел С Кръстосани Текстура Лента за Мигли Eaily Брокера Лента Удължаване на Миглите ваксина Дишаща Микропореста Плат Медицинска Лентата ?

Лента за мигли Син Силиконов Гел С Кръстосани Текстура Лента за Мигли Eaily Брокера Лента Удължаване на Миглите ваксина Дишаща Микропореста

BGN 4.51

Брой продукти
На склад

➤ Лента за мигли с вентиляционным отвор : лента за мигли има отдушник, който може да намали дразнене на кожата при скъсване ➤ Трансгранично текстуриране : лесно късане, няма нужда от други инструменти. ➤Материал : силикон гел лента, подходящ за чувствителна кожа, могат да бъдат многократно стик, спестяване на пари. ➤ Широко приложение : Това е много практичен козметичен инструмент, подходящ за салони за грим, студиа за грим, гримьори, професионалисти и лична употреба. ➤ За обслужване на клиенти : Ако имате някакви въпроси или проблеми по отношение на нашата удължаване на мигли, моля, не се колебайте да се свържете с нас на време, ние искрено ви помогне да решите проблема. ➤ Лента за мигли с вентиляционным отвор : лента за мигли има отдушник, който може да намали дразнене на кожата при скъсване. ➤ Трансгранично текстуриране : лесно късане, няма нужда от други инструменти. ➤Материал : силикон гел лента, подходящ за чувствителна кожа, могат да бъдат многократно стик, спестяване на пари. ➤ Широко приложение : Това е много практичен козметичен инструмент, подходящ за салони за грим, студиа за грим, гримьори, професионалисти и лична употреба. ➤ За обслужване на клиенти : Ако имате някакви въпроси или проблеми по отношение на нашата удължаване на мигли, моля, не се колебайте да се свържете с нас на време, ние искрено ви помогне да решите проблема.

Други функции

Най-добри сделки