.

.

Qirssyn ЕО Аксиален Вентилатор с Превключвател 60 мм x 25 мм Малък AC 110 115 120 220-240 В Двойна купа за Малък Кемпера Хладилник Проектор Прекъсвач Скоростна Модем Стерео Приемн?

Qirssyn ЕО Аксиален Вентилатор с Превключвател 60 мм x 25 мм Малък AC 110 115 120 220-240 В Двойна купа за Малък Кемпера Хладилник

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

На шнуре ac има превключвател, който може да се включва или изключва за управление на работата на вентилатораТой е с матово покритие и пластмасова конструкция.Пожароустойчива основа с медни контакти вътре.Амортизирующая система помага винаги да гарантират вашата сигурност. 250, 10 А, 4,9 фута, 2-проводный, черно взаимозаменяеми захранващия кабел, свързан с оголенным край (единия край), който има разомкнутую окабеляването на другия край.Изолацията е направена за удобство на свързване и монтаж.Позволява захранване на вентилатор от контакта на променлив ток, след свързването на кабели на вентилатора с помощта на клеми за бързо свързване.Плътна тел : 0,08-4 mm2 (28-12 AWG).Многожильные тел : 0,08-4 mm2 (28-12 AWG).Гъвкава тел : 0,2-2,5 mm2 (28-14 AWG).Изработен е от утепленного материал.Който е огън, устойчиви,.Корозионна устойчивост.Дълъг срок на експлоатация.Това може да се предотврати изтичане на електричество. 【Добро решение за охлаждане със собствените си ръце】 Той е отличен за вентилатора за охлаждане на собствените си ръце за вентилация на малки пространства. ? или като допълнителен вентилатор за охлаждане за вашите нужди и САМ.Например, малък кемпер, хладилник, проектор, захранване модем, стереоприемник или всяко друго устройство, където вентилатор е overkill. 【Захранващ кабел ac стандарт на САЩ】 250, 10 А, 4,9 фута, 2 тел, черен преносим захранващ кабел с оголенным край (единия край), с открита инсталация, в другия край.Изолацията е направена за удобство на свързване и монтаж.Позволява захранване на вентилатор от контакта на променлив ток, след свързването на кабели на вентилатора с помощта на клеми за бързо свързване. 【Превключвател за включване / изключване】 На шнуре ac има превключвател, който може да се включва или изключва за управление на работата на вентилатора.Той е с матово покритие и пластмасова конструкция.Пожароустойчива основа с медни контакти вътре.Амортизирующая система помага винаги да гарантират вашата сигурност. 【Съединител за свързване на кабели】 Размер : 39,8 (L) * 13,5 (W) * 14,3 (H) mm, CE сертифициране, бърз и удобен, огнезащитни.Номинално напрежение : 600, ток : 32 А, е подходящ за непрекъснат кабели с напрежение от 0,08 до 4 mm2/28-12 AWG.На всяка повърхността на порта за такива тестове на дупки, електрически тест може да се изпълни, без да махате лентата, интуитивно и лесно. 【Гаранция и опаковъчен лист】 Гаранция : Гаранция за качество на една година.Моля, свържете се с продавача, ако стоката има някакви проблеми с качеството, той ще бъде върнат в рамките на 90 дни и е заменен в рамките на една година Опаковъчен лист : 1 опаковка от 60-мм вентилатора ЕО със защитна решетка от едната страна и отделен захранващ кабел за променлив ток стандарт на САЩ с превключвател. 【Добро решение за охлаждане със собствените си ръце】 Той е отличен за вентилатора за охлаждане на собствените си ръце за вентилация на малки пространства.

Други функции

Най-добри сделки