.

.

OXRQ Baby Проверка Corner Protector Baby, Защитни облицовки на масата за мебели, Защитни облицовки на ъгли и ръбове, както и Броня за защита на остра мебели, Бял, 16 мм, широчина 3 м, ?

OXRQ Baby Проверка Corner Protector Baby, Защитни облицовки на масата за мебели, Защитни облицовки на ъгли и ръбове, както и Броня

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

【Кантиране на кант мебели】Кантиране на кант може да се защити мебели от удар и триенеАко краищата на мебели, напукани и отвалились след продължителна употреба, или край дървени дъски необработени и имат разменяйте, за украса може да използвате онези с бели връхчета ръбове. 【Удобна за употреба】 Дължина - от 3 метра Нашите окантовочные ленти са висок вискозитет и издръжливост, дизайн, здрава адгезией, без конопатящего пистолет, без гладене, всичко, което трябва да направите, е да се измери довършителни работи на кант и отреже нужната дължина, отклеить лента от обратната страна и се придържа окантовочную лента.Самозалепващи защитно фолио държи на космическия на място и не отклеивается. 【Лесна инсталация】 1. Почистете получават най повърхността, отстранете праха и я държи суха. Измерва се размерът на областта, подлежащи на залепване. Отлепете защитната хартия, прикрепете защитна лента за сгибаемых ръбовете и изрежете v-образна форма в ъглите ранта. Натиснете с пръст, за да лепилото напълно приклеился на борда, и, моля, изчакайте 24 часа, без да докосвате водата. 【Висококачествени материали】 Нашите кромкооблицовочные материали, направени от дебели, высокоэластичного TPE материал за издръжливост.В сравнение с други краища от дърво или PVC, ни ръб от TPU по-силна и трайна. 【Широко се използва】 самозалепващи кромкооблицовочная лента се използва за ремонт или ъпгрейд на шкафове, мебели, занаяти, полочной дъски, платформи за продуктова подпори и т. Са подходящи за различни повърхности, включително и шперплат, мрамор, дърво, метал или фазер.Декоративна функция : Рязане на лента се използва за украса на ръбове; Функция за защита на ръбове : 1. Дървен фурнир Без ютия Може да се поправи, маси, столове, шкафове и подобряване на ръба на мебели, които са напукани и отваливаются поради продължителна употреба. Не се позволява залепване на чеп от дървени мебели до вашите ръце. Не позволявайте на децата да Ударялись за Ъгъл на масата по време на игра.Стъпка 1 Измерете дебелината на ръба, за да изберете подходящ размер на Стъпка 2 Внимателно почистете и подсушете повърхността, включете приложения усилвател на сцепление, избършете приклеиваемую повърхността и изчакайте една минута.Изрежете Малка дупка Приблизително под прав ъгъл, под ъгъл от 90 градуса, за да Кромкооблицовочная лента да се определят точно.

Други функции

Най-добри сделки