.

.

Toyvian, 1 Комплект, Cartoony на Топка за Боулинг, Спортни Играчки за Деца, Забавни Играчки за деца, Игрални Комплекти на открито за деца, Играчки за деца в предучилищна възр?

Toyvian, 1 Комплект, Cartoony на Топка за Боулинг, Спортни Играчки за Деца, Забавни Играчки за деца, Игрални Комплекти на открито

BGN 5.76

Брой продукти
На склад

Синтетичен материалРазвитие на играчка за боулинг : - Добри игри на закрито, за семейните игри или за детски партита, които добавят повече удоволствие от вашите малки деца.Детски игри комплект за боулинг : той е предназначен за вашето дете, за да го обучават наблюдателност и визуално-моторна координация, както и спомага за подобряване на неговите математически умения, стратегия и логика.Детски двор : Нека вашето дете да се изправи на дивана, да направи няколко упражнения, за да се развива координацията на ръцете и очите, равновесието и да приятелско съревнование.Семейна спортна игра : Насърчаване на физическото развитие, подобряване на физиката на вашето дете и помагайки му.Детски играчки за игри : идеален за семейно събиране, празнични партита, на къмпинг, на партито по повод рожден ден, игри за родителите. Осъществяване на списък 1 х комплект играчки за боулинг Характеристики - Цвят : Цветна играчка за деца в предучилищна възраст. -Размер : Около 8,00 X2,50 X2,50 см / 3,14 X0,98 X0,98 инча Спортни играчки за родители и деца. - Материал : Дървен комплект играчки за боулинг. - Размер (на топка) : около 4x4x4xcm / 1.57 инча за игри на закрито и на открито. - Взаимодействието на родителите и на децата, можете да играете с децата си, за подобряване на отношенията между вашите играчки за боулинг. - Насърчаване на физическото развитие, подобряване на физиката на вашето дете и помагайки му да процъфтява в игралната играчка kid birtday party. - Детски щастлив боулинг сигурно и ярки цветове също ще привлекат вниманието на децата до детски играчки за боулинг за деца. - С помощта на тази играчка децата могат да подобрят способността за зрително-моторна координация и насърчаване на интелектуално развитие на детето в завладяващ спортна игра. - Това помага на децата да разпознават форми и цветове и да научи простите цифри.Това е една добра играчка за ранно обучение, детски забавни играчки.Информация за стоки Настолна игра active play, изработени с помощта на превъзходно майсторство и дървени материали, притежава отлична здравина и практичност, лесно може да достави повече удоволствие на децата.Детски играчки за боулинг Търсите креативни и практични комплекти детски играчки?Нашият детски комплект за боулинг и ще стане ваш добър избор.

Други функции

Най-добри сделки