.

.

10 Листа 13,5x10,5 см 7 Броя Пластмасови Платно Бял Прозрачен, За Ръкоделието, Найлонови Мрежести Листа, за Кръстат Бод, Платно за Бродерия, Проекти по Плетиво на една Кук?

10 Листа 13,5x10,5 см 7 Броя Пластмасови Платно Бял Прозрачен, За Ръкоделието, Найлонови Мрежести Листа, за Кръстат Бод, Платно за

BGN 7.79

Брой продукти
На склад

✅【Че получавате】 Само 10 листа пластмасова мрежа за бродерия на кръстат бод, размерът на всяко парче мрежа : 13,5 * 105 см / 3 * 26 виж ✅【Брой 7】Това е пластмасово сетчатое платно има 7 дупки на инч, което го прави чудесен избор и за по-големи и подробни проекти, които са ръчно изработениВсяка дупка с размер на 0,22 х 0,22 виж Гладки дупки не зацепят прежда или конци. ✅【Здрав и издръжлив】 Произведено от висококачествени полимери, това е пластмасово сетчатое платно здраво, эластично и водонепроницаемо, него не е лесно да се скъса или се деформира дори и след продължителна употреба. ✅【Лекотата на използване и гъвкавост】 свободно и лесно се режат до желания размер, което ги прави идеални за създаване на широк кръг от занаяти, ръчна изработка. ✅【Широко приложение】 Това е пластмасово сетчатое платно е универсално и може да се използва за различни занаятчийски проекти, като бродерия на кръстат бод, плетене на една кука, щамповане и ширити.Характеристики и предимства : 7 граф Здрав, Лесно се реже Параметри : Материал : пластмаса Цвят : прозрачен бял Помещение и включва : 10 х пластмаса окото платно Гаранция : Моля, свържете се с нас, ако имате някакви въпроси относно нашите продукти.Ние обещаваме безусловно връщане и замяна в рамките на 3 месеца.

Други функции

Най-добри сделки