.

.

Zerodeko Подаръци Wc 2 бр. Бутилка за Бременни Декоративен Съд с Пластмасова Нощен Определени за по-Възрастни Жени с Гърнето Сватбена Кофа Домашно Китайското Домашен Съ?

Zerodeko Подаръци Wc 2 бр. Бутилка за Бременни Декоративен Съд с Пластмасова Нощен Определени за по-Възрастни Жени с Гърнето Сватбена

BGN 12.78

Брой продукти
На склад

Емайл пот за нощно гърне : Тази плевательница, затворен за изолация капак, удобен за домашни пътуване и лесно преместванеНощен гърне Нощно леген : пътни саксии с Тази удобна и множество плевательница също е красива украса за сватба, можете да я дарят на своите приятели.Преносими тоалетни : Въпреки че множество плевательница е лесен за дизайн, тя е много практичен при употреба.Ведерки за урина с капаци : РЕТРО НОЩЕН ГЪРНЕ Лек, компактен, не заема място, а плевательницу червен цвят удобен за носене.Нощен съд за урина : Осигуряване на така необходимото удобство в неподходящо за вас време, добра плевательница за вас.Емайл пот за нощно гърне : Тази плевательница, затворен за изолация капак, удобен за домашни пътуване и лесно преместване.Нощен гърне Нощно леген : пътни саксии с Тази удобна и множество плевательница също е красива украса за сватба, можете да я дарят на своите приятели.Преносими тоалетни : Въпреки че множество плевательница е лесен за дизайн, тя е много практичен при употреба.Ведерки за урина с капаци : РЕТРО НОЩЕН ГЪРНЕ Лек, компактен, не заема място, а плевательницу червен цвят удобен за носене.Нощен съд за урина : Осигуряване на така необходимото удобство в неподходящо за вас време, добра плевательница за вас.Пратката включва 2 x плевательницы Характеристики -Произведен от висококачествен полипропилен материал, по-дебел материал, устойчив на падане и здрав, гъвкав нощен пот. -Цвят : Червен ретро нощен гърне -Размер : 29,50 X25,00 X25,00 см / 11,59 X9,82 X9 пластмасов плевательница. - Осигуряване на така необходимото удобство в неподходящо за вас време, с помощта на красива плевательницу за вашия преносим нощно гърне. - Благодарение на проекти обхващат нощен пот може да се отделят миризма, че е чист и гигиеничным сватба за подарък. - Ниско тегло и дизайн на правилния размер улесняват преместването на пластмасови кофи за урина, спестявайки време и усилия. -Материал : материали, полипропиленови кораб - Има нескользящую конструкция на дъното на многократно плевательницы, която е устойчива и не се преобръща чаши за сватбени подаръци.Описание на продукта съд за съхранение на урината Прост дизайн и изключителна изработка на производство осигуряват на неговата популярност и практичност, и тази плевательница е подходящ за използване в сватбената декорация.

Други функции

Най-добри сделки