.

.

Мини-Топка Корона, 360-Градусова Панорамна Адаптер За Прикрепване на Топка глава за Статив с Винт 1/4 инча, Планина за Гореща Башмака за Фотоапарати, Видеокамери, Смар?

Мини-Топка Корона, 360-Градусова Панорамна Адаптер За Прикрепване на Топка глава за Статив с Винт 1/4 инча, Планина за Гореща

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

Винт 1/4 инча : скоба с топка винт винт 1/4 инча може да бъде инсталиран на монитора с регулируема посока на различни сценарии и могат да бъдат фиксирани барашковой гайка завъртане на 360 градуса : скоба с топка глава 1/4 инча оборудвано с топка винт за лесно управление на вашия монитор и ориентацията на светкавицата.Сверхпрочный : скоба за топла башмака с мини-топка глава с изработени от алуминиева сплав, обработено с ЦПУ и е покрита с черен анодированием за по-голяма трайност.ГЪВКАВО ПОЗИЦИОНИРАНЕ : Шаровую глава може да се регулира в почти всяко положение и бързо се заключва с помощта на големи дръжки.Широка съвместимост : Стандартен адаптер за топла башмака за фотоапарати, видеокамери, смартфони, led видео сигнали, микрофони и видеомониторов. Винт 1/4 инча : скоба с топка винт винт 1/4 инча може да бъде инсталиран на монитора с регулируема посока на различни сценарии и могат да бъдат фиксирани барашковой гайка. завъртане на 360 градуса : скоба с топка глава 1/4 инча оборудвано с топка винт за лесно управление на вашия монитор и ориентацията на светкавицата.Сверхпрочный : скоба за топла башмака с мини-топка глава с изработени от алуминиева сплав, обработено с ЦПУ и е покрита с черен анодированием за по-голяма трайност.ГЪВКАВО ПОЗИЦИОНИРАНЕ : Шаровую глава може да се регулира в почти всяко положение и бързо се заключва с помощта на големи дръжки.Широка съвместимост : Стандартен адаптер за топла башмака за фотоапарати, видеокамери, смартфони, led видео сигнали, микрофони и видеомониторов.Вид на продукта : Скоба с топка глава.Материал : Алуминиева сплав.Интерфейс : Открит винт 1/4 инча. Тази мини-топка корона е аксесоар, който придава штативу гъвкавост. Просто прикрутите топчета статив за штативу. Когато е необходимо ъгъл от 90 градуса, просто спуснете платформата на изземване. Е изработен от метал, издръжлив и с висока степен на стабилност.

Други функции

Item Type:
Ball Head Mount Material
Най-добри сделки