.

.

Рамка за плаката 20x28, Черни рамки за картини от дърво 28x20 с полиран оргстеклом, Изображението на дисплея 16x24 с бял мат или 20x28 без подложка, Големи рамки за плакати за ?

Рамка за плаката 20x28, Черни рамки за картини от дърво 28x20 с полиран оргстеклом, Изображението на дисплея 16x24 с бял мат или

BGN 27.59

Брой продукти
На склад

√ Идеални за ПОСТЕРИ : Тези рамки за снимки от масивно дърво 20x28 инча, черен на цвят - чудесен начин да поставите плакатиТези рамки за плакати с размер 20 "х 28", без подложка и 16 "x 24" с бял мат предлагат два популярни размера на избор и два вида дизайн, в зависимост от вашите лични предпочитания. √ СТЪКЛО с ВИСОКА РАЗДЕЛИТЕЛНА способност, Благодарение на высококачественному полированному оргстеклу те показват големите произведения на изкуството, а органично стъкло не е обикновено стъкло.Но той по-здраво от обикновеното стъкло и не е деликатен. забележка : на предното стъкло има две защитни фолиа.Моля, изтрийте ги, преди да използвате. √ Тенис И стенен дисплей : метална рамка по-красиви за декорация на дома, на фоторамках показва размера на изображението е 16x24 инча с бял мат или 20x28 инча, без подложка, която можете да поставите вертикално или хоризонтално. √Дисплей вертикално или хоризонтално : Рамка включва 3 метални закачалки премиум-клас на гърба, които могат да бъдат окачени хоризонтално или вертикално, максимално разширяване на възможностите на езика.Използвайте го за създаване на рамка за плакати, художествени гравюри, страхотни снимки и всичко останало, което е двуизмерен и подходящи по размер.Тази матова черна рамка за плакати с размер от 20 x 28 см до 16 x 24 см ще стане чудесно допълнение към всеки интериор. √ Идеален за дома или офиса : Елегантна черна рамка за снимка - чудесен подарък (на снимката за дисплея в комплекта не е включена.Само за справка), можете да го дари своето семейство, приятели, колеги и записва със себе си рожден ден, годишнина, Коледа, среща на завършилите и други ценни снимки. √ Извършват покупки с доверие : ако срещнете някакви проблеми с вашата поръчка, моля, уведомете ни и ние ще се радваме да ви предложим пълно възстановяване на сумата или замяна.Разбърква се и среща рамки с различни размери, за да създадете красив колаж.С помощта на нашите основни рамки за снимки, можете да създадете стена, пълна с красиви, забавни и незабравими мигове.Привличащи вниманието във всяка стая любимите Си снимки на стената в най-кратки срокове се подменят и лесно се приготвят под формата на личен колаж.Рамка от масивна дървесина за стенен дисплей - Напишете си рожден ден, годишнина, Коледа, среща на завършилите и други ценни фотографии със себе си.Използва се в кината, ресторанти, обществени центрове, училища, галерии или у дома, за да покажете вашия любим плакат или произведения на изкуството.

Други функции

Най-добри сделки