.

.

ZSEDP Няколко Удлинительных Контакти Power Strip Електрически Ключ за Защита от пренапрежение 6 Тел САЩ Електрически Щепсел Контакти USB Зарядно Устройство, Кабел с дължин?

ZSEDP Няколко Удлинительных Контакти Power Strip Електрически Ключ за Защита от пренапрежение 6 Тел САЩ Електрически Щепсел Контакти USB

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

дизайн : Осигуряване на достатъчно пространство между всяка розетка 6 контакти с 3 USB : да се осигури достатъчно количество ac и контакти за зареждане. USB-изход, 5 В 2.4 A : USB-портове за бързо зареждане с интелектуална микросхемой автоматично регулиране на скоростта на зареждане на смартфони, преносими компютри, цифрови фотоапарати и много други.Огнеустойчиви материали и на 2 метра от мед : материал, гарантирующий безопасност на зареждането.Защита от претоварване : той може автоматично изключване на хранене при претоварване, което позволява незабавно за защита на устройството. конструкция : осигурява достатъчно пространство между всяка розетка. 6 контакти с 3 USB : да се осигури достатъчно количество ac и контакти за зареждане. USB-изход, 5 В 2.4 A : USB-портове за бързо зареждане с интелектуална микросхемой автоматично регулиране на скоростта на зареждане на смартфони, преносими компютри, цифрови фотоапарати и много други.Огнеустойчиви материали и на 2 метра от мед : материал, гарантирующий безопасност на зареждането.Защита от претоварване : той може автоматично изключване на хранене при претоварване, което може незабавно за защита на устройството.Материал : ABS + PC пожароустойчивост Ток : 15 Напрежение : 110-250 На Мощност : 1875 W-3750 W Дължина на кабела : 2 м 18 AWG мед Гнезда : 6 на търговските обекти на САЩ с 3 изхода USBUSB : 5 В 2,4 И Приложение : офис, къща, магазин, супермаркет и т. за защита от вътрешни помещения : Защита от претоварване дизайн : осигуряване на достатъчно пространство между всяка розетка. 6 контакти с 3 USB : осигуряване на достатъчно количество ac и контакти за зареждане. USB-изход, 5 В 2,4 И : бързо зареждане на USB-порта с интелектуална микросхемой автоматично регулиране на скоростта на зареждане на смартфон , лаптоп, цифрови фотоапарати и др.Огнеустойчиви материали и на 2 метра от мед : материал, гарантирующий безопасност на зареждането.Защита от претоварване : той може автоматично изключване на хранене при претоварване, което може незабавно за защита на устройството.Опаковката включва : 1 * Електрически лента Топли уши : Само горната съдържанието на пратката, други стоки, които не са включени. 1 инч = 2,54 см; 1 см = 0,39 инча, се допуска отклонение 0,5-1 виж На различни монитори или екрани на изображението може да се показва по различен начин, така, че може да има малка разлика между реалния цвят на продукта и това, което е показано на екрана.

Други функции

Най-добри сделки