.

.

Tofficu 1 Комплект Форма на поведение бебето Магнитен Бележник Магнитен Планер за хладилника Етикети във формата на Звездички Таблица домашни работи за децата Таблиц?

Tofficu 1 Комплект Форма на поведение бебето Магнитен Бележник Магнитен Планер за хладилника Етикети във формата на Звездички

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

ТАБЛИЦА на ДОМАШНИТЕ За ДЕЦАТА - Тази таблица домашна помощ за деца, насърчава вашето дете да изпълнява обичайните си действия без ваше повторениеТАБЛИЦА ДОМАШНА работа - Изработени от висококачествени материали, практична и трайна за продължителна употреба.МАГНИТНА ТАБЛИЦА ДОМАШНИ РАБОТИ - задаване на краткосрочна цел за децата пред една за цяла седмица.ТАБЛИЦАТА с НАГРАДИ KIDS STAR - Просто използвайте собствените си връхчета, включени в обхвата на доставките, за създаване на собствените си действия и избор на позитивното поведение, което искате да се насърчи.ТАБЛИЦАТА С МАГНИТНИ стикери - Бързо и лесно насърчава детето към добро поведение в забавна форма с помощта на похвали и награди.Списък на пакетите 1 x дъска за рутинна работа 70 x етикети със звездите 30 x етикети с поведението 2 x маркери за бяла дъска 1 x чанта за съхранение Характеристики -Цвят : син магнитна детска таблица -Материал : PET, ABS, гума, богат на функции таблица с възнаграждения -Размер : 44,00 X29,60 X0,20 см; / 17,29 X11,63 X0 таблицата на поведение за децата в дома. -Научи децата си на отговорност, дисциплина и насърчаване на добро поведение, за да им помогне да постигнат своите индивидуални цели, в училище и у дома таблицата на наградите kids star. -Магнитен дизайн, лесно се поставя на различни магнитни повърхности, удобен и практичен, което ви дава добър опит в работата с таблицата на поведението на децата. -Домакинската работа помагат на децата да се изработи ежедневието и навиците си и помагат на вашето дете да изпитат чувство на удовлетворение в рамките на схемата на поведение family kids. -Изящна изработка и добри материали осигуряват дълъг живот и перфектни детайли окачен на таблицата с награди. -Специално разработен, която позволява на всеки родител, учител или опекуну положително възнагради детето за добро поведение на магнитен стикер за хладилник.Описаниемагнитная таблица поведение Цялото семейство ще бъде забавно да празнуват елементи в новата таблица за награди.таблицата с награди с магнитна звезда на Този обект представлява една таблица за деца, направени от висококачествен материал. магнитна детска таблицата с магнити, които лесно се придържат към хладилника или друга метална повърхност.

Други функции

Най-добри сделки