.

.

Преносим пътен Фен OHKYOOT, Сгъваема Мини Настолен Вентилатор, USB-Акумулаторна батерия на Шийката на Вентилатор за Пътуване, На улицата, В закрито (В Синьо)

Преносим пътен Фен OHKYOOT, Сгъваема Мини Настолен Вентилатор, USB-Акумулаторна батерия на Шийката на Вентилатор за Пътуване, На

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

【Охлаждащ артефакт】 Един бутон управлява три скорости на вятъра, която може да продължи 6-12 часа, има дизайн от 7 лопатките на вентилатора за охлаждане с използване на енергоспестяващо бесщеточного на двигателя за постоянен ток, така че този ръчно фен може да генерира силен приток на въздух, поддържане на прохладата в горещите дни 【Сгъваем и преносим вентилатор】 Сгъваема конструкция улеснява переноску и съхранение.Можете лесно да го туря в своя джоб, раница и т., Този малък вентилатор идва с подвижна и регулируема шнурком, можете да го закачите на врата си, за да се използва като удар на вентилатора. 【Функция Power Bank】 Дизайн дръжки Power bank, вградена батерия с голям капацитет с капацитет 3000 mah, така че това не е просто охлаждащ вентилатор, а е полезен и удобен източник на енергия, който позволява зарежда телефони за спешни случаи. 【Притежателя на телефона】Функция скрит притежателя на мобилен телефон е много практичен.Можете да се наслаждавате на прохладата край, с помощта на вашия телефон по всяко време и на всяко място. 【Лятна необходимостта от】 идеален за използване на закрито и открито, може да се използва като преносим вентилатор, мини настолен вентилатор, удар на вентилатора или джобен фен. запазва прохлада по време на четене, спорт, чакане и пътуване, ще се превърне в най-добрия партньор в такова горещо лято. 【Охлаждащ артефакт】 Един бутон управлява три скорости на вятъра, която може да продължи 6-12 часа, има дизайн от 7 лопатките на вентилатора за охлаждане с използване на енергоспестяващо бесщеточного на двигателя за постоянен ток, така че този ръчно фен може да генерира силен приток на въздух, поддържане на прохладата в горещите дни. 【Сгъваем и преносим вентилатор】 Сгъваема конструкция улеснява переноску и съхранение.Можете лесно да го туря в своя джоб, раница и т., Този малък вентилатор идва с подвижна и регулируема шнурком, можете да го закачите на врата си, за да се използва като удар на вентилатора. 【Функция Power Bank】 Дизайн дръжки Power bank, вградена батерия с голям капацитет с капацитет 3000 mah, така че това не е просто охлаждащ вентилатор, а е полезен и удобен източник на енергия, който позволява зарежда телефони за спешни случаи. 【Притежателя на телефона】Функция скрит притежателя на мобилен телефон е много практичен.

Други функции

Най-добри сделки