.

.

JUAMA Красива Реколта Обезьянка с Чадър Голямата Голям Чанта за съхранение на дрехи и Стеганого одеала в Гардероба, с Подсилена дръжка за Сгъване на здрав цип за Орга?

JUAMA Красива Реколта Обезьянка с Чадър Голямата Голям Чанта за съхранение на дрехи и Стеганого одеала в Гардероба, с Подсилена дръжка за Сгъване

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

PolyesterГолям размер за съхранение под леглото - 27,6 x 19,7 x 11 см / 70 x 50 x 28 виж Организаторите за кабинет много голям капацитет за по-удобно настаняване на вашите ежедневни и лични неща.Достатъчно за съхранение под леглото, в хотели и при преместването.Материал - Тази чанта за съхранение на завивки, произведени от 100% полиестер, че е здрава и не е лесно да се носят; дръжка дизайн засилва шев, предотвратяване го разминаване; в страничния шев от прозрачен PVC може да се тагове, за картички, за лесно съхранение.Чанти за пестене на място - В тази чанта за съхранение с голям капацитет може да се съхранява зимните завивки, юргани, тънки завивки, възглавници, дрехи, играчки, продукти и т. за Да си гардероб экономил много места и изглеждаше по-чист и опрятнее.Също така подходящ за съхранение на коледни орнаменти, когато те не се използват, например, за Коледа.Универсален склад С двустранна светкавици му позволява лесно да се плъзга по цип по време на употреба, независимо от това колко изпълнен с чанта.Чанта за съхранение на завивки JUAMA Clothing & Closet с подсилена дръжка за сгъване на здрав цип Повече : Материал : 100% полиестер Размери : 27,6 X 19,7 X 11 см / 70 X 50 X 28 см Допълнителна функция : ✔ Прозрачна карта от PVC Страничната линия от прозрачна PVC ви позволява да поставите карта, в чест на имената на предметите, които вие публикувате, за по-бързо търсене, а също така улеснява сортиране и съхранение. ✔Двете здрави дръжки Дръжки на чанти за съхранение на завивки прошиты кръстосват два пъти по-стегната, за да не се откъснат при пълно натоварване. ✔ Идеален за неща, които не са подходящи за използване във вакуумни торби за съхранение За вашата кожа одеяла, пуховиков и т. ги поддържат в добра форма и пухкави. ✉ Следпродажбено обслужване - Ако имате някакви въпроси след получаване на нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща. удовлетворението на клиентите е нашата основна цел.

Други функции

Най-добри сделки