.

.

Отопляеми кърпа LXDZXY, Закачалка за Хавлии от Неръждаема Стомана Shees 304, Двухполюсная Закачалка за Кърпи, Конзола за Кърпа, Държач за кърпи в Банята, Подвесная Европей?

Отопляеми кърпа LXDZXY, Закачалка за Хавлии от Неръждаема Стомана Shees 304, Двухполюсная Закачалка за Кърпи, Конзола за Кърпа, Държач

BGN 34.28

Брой продукти
На склад

● Гаранция за удовлетвореност : Ако се сблъскате с някакви проблеми, които не ви устройват, моля, веднага се свържете с нас, нашият приятелски екип за обслужване на клиенти положи всички усилия, за да ви върне усмивката ● Лесна инсталация : модерните стенни панели включват комплект за монтаж на оборудване.Просто го закрепете прилагаемыми винтове, и тези Стенни панели са готови да украсят дома и настаняване. ● Висококачествена и здрава конструкция : Изработени от трайни материали от неръждаема стомана, което гарантира, че тази закачалка за кърпите може да се използва в продължение на дълго време без да се повреди.Той има голям товарен капацитет, е водоустойчив и устойчив на корозия.Той е много подходящ за влажна среда. ● Стенен дизайн, осигуряващ повече пространство за съхранение: Дизайнът на рафтовете за кърпите в банята позволява максимално да се използват по-малко пространство за съхранение на по-голямо количество кърпи.Дръжте чисти чаршафи.Предлага Много място за съхранение на Вашите кърпи. ● Удобен и стилен дизайн : Стенни закачалка за кърпи е удобен и стилен дизайн, материал, наситен с метална текстура.В него удобно да съхранявате хавлиени кърпи, а също и придават на Вашата баня, модерен вид.Това е идеален вариант за Вас. ● Гаранция за удовлетвореност : Ако се сблъскате с някакви проблеми, които не ви устройват, моля, веднага се свържете с нас, нашият приятелски екип за обслужване на клиенти положи всички усилия, за да ви върне усмивката. ● Лесна инсталация : модерните стенни панели включват комплект за монтаж на оборудване.Просто го закрепете прилагаемыми винтове, и тези Стенни панели са готови да украсят дома и настаняване. ● Висококачествена и здрава конструкция : Изработени от трайни материали от неръждаема стомана, което гарантира, че тази закачалка за кърпите може да се използва в продължение на дълго време без да се повреди.Той има голям товарен капацитет, е водоустойчив и устойчив на корозия.Той е много подходящ за влажна среда. ● Стенен дизайн, осигуряващ повече пространство за съхранение: Дизайнът на рафтовете за кърпите в банята позволява максимално да се използват по-малко пространство за съхранение на по-голямо количество кърпи.Дръжте чисти чаршафи.Предлага Много място за съхранение на Вашите кърпи. ● Удобен и стилен дизайн : Стенни закачалка за кърпи е удобен и стилен дизайн, материал, наситен с метална текстура.

Други функции

Най-добри сделки