.

.

CORHAD 1 бр. на Квадратен Инструмент Настолна Поставка Телени Скоби за Рафтове Пластмасови Кръгове за Бродерия Бод Защелкивающаяся Рамка САМ Поставка за Бродиране Го?

CORHAD 1 бр. на Квадратен Инструмент Настолна Поставка Телени Скоби за Рафтове Пластмасови Кръгове за Бродерия Бод Защелкивающаяся

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

Настолна рамка за бродиране : Подходяща за бродиране и занаяти,Рамка за бродерия : материали, полипропиленови и скоби за монтиране на леки и материални, могат да бъдат на време.Рамка за бродиране с клип : Продуктът представлява рафт за бродерия на кръстат бод, произведени от висококачествен PVC материал.Инструменти за шиене с ръцете си : поставка за кръста Подходяща за бродиране, бродерия на кръстат бод, проект "Направи си сам". Поставка за бродерия : Уникален дизайн затягане сигурни и практични.Поставка за бродерия на кръстат бод.Поставка за бродерия на кръстат бод.Пратката включва 1 х поставка за бродерия на кръстат бод Особености -Подходящ за бродерия, кръстат бод, проект "Направи си сам" и т., Поставка за бродиране. - Продуктът представлява рафт за бродерия на кръстат бод, произведени от ръчно облекло обръч от висококачествен PVC материал. - Уникална конструкция на затягане е безопасен и практичен държач вышивальных конци. -Цвят : Както е показано на рамка за бродерия на кръстат бод. -Материал : телени скоби за рафтове от PVC. - Лесно се монтира и отсоединяется без никакви инструменти Рамка за бродерия. - Може да се приложи към всяко бродерия домашен майстор, за да се осигури стабилна, свободна от ръцете на повърхността за бродерия на кръстат бод. -Размер : 30x25x20 см / 11,8x9,8x7,9 инча инструмент за квиллинга.Информация за стоки Инструмент за бродиране Уникална конструкция на затягане е безопасна и практична. аксесоари за бродерия са лесни за монтиране и отсоединяются без никакви инструменти.Ръкоделие Продукт представлява рафт за бродерия на кръстат бод, произведени от висококачествен PVC материал, която можете да прикачите към бродерия всеки домашен майстор, за да се осигури стабилна повърхност за бродиране, безплатна за ръце.

Други функции

Най-добри сделки