.

.

ONEPETT Pitbull Break Stick устойчива на плъзгане Плоча Куче Без Ухапвания Пръчки Играчка за Куче-Немска Овчарка Средни и Големи Кучета (Дължина: 35 см/13,5 ')

ONEPETT Pitbull Break Stick устойчива на плъзгане Плоча Куче Без Ухапвания Пръчки Играчка за Куче-Немска Овчарка Средни и Големи

BGN 8.01

Брой продукти
На склад

* Този обект се използва за разжимания челюстите на кучета, които хапят късно някакъв човек или друго животно, преживява най-общ непоносими болки * Найлон ремък се използват за окачване на удобно място, не носете прашки на китката, това може да доведе до нараняване, ако ви се наложи да ги свали. * Използвайте този инструмент, за да отворите челюстите на всяко куче, което хапе нещо, на което вие не искате тя да е натиснат.ОСОБЕНО другото куче. просто поставете в открита част от линията на зъби с около 1-1, 5 инча и просто въртя на 90 * и готово . устата на кучето ви е отворен, без разкъсване на кожата е друго животно. * Ако имате агресивни кучета (особено териер) или треньор на кучета, трябва да имате под ръка една от тези пръчки за ломания. * Дължина на стик за кучета : 35 см (13. ! Моля, посетете магазин "ONEPETT - QL Оптика", за да направят покупка.Други магазини в тази връзка не са магазини за нашата компания, гаранции за качество няма. * Този обект се използва за разжимания челюстите на кучета, които хапят късно някакъв човек или друго животно, преживява най-общ непоносими болки. * Найлон ремък се използват за окачване на удобно място, не носете прашки на китката, това може да доведе до нараняване, ако ви се наложи да ги свали. * Използвайте този инструмент, за да отворите челюстите на всяко куче, което хапе нещо, на което вие не искате тя да е натиснат.ОСОБЕНО другото куче. просто поставете в открита част от линията на зъби с около 1-1, 5 инча и просто въртя на 90 * и готово . устата на кучето ви е отворен, без разкъсване на кожата е друго животно. * Ако имате агресивни кучета (особено териер) или треньор на кучета, трябва да имате под ръка една от тези пръчки за ломания. * Дължина на стик за кучета : 35 см (13. ! Моля, посетете магазин "ONEPETT - QL Оптика", за да направят покупка.Други магазини в тази връзка не са магазини за нашата компания, гаранции за качество няма.Характеристики : Ако имате питбул, вие треньор на кучета или спасител, препоръчително е да имате под ръка ломающуюся пръчка.вероятно, това е най-ефективният и хуманен начин опънете силната челюст на кучето.Подплатена дръжка, лесен за използване.На този обект се използва за разжимания челюстите на кучета, които хапят на някакъв човек или друго животно, преживява най-общ непоносими болки.

Други функции

Най-добри сделки