.

.

C5S Умен Часовник Спортен Фитнес Тракер, Цветен Екран Спортен Крачкомер Водоустойчив IP67 Смарт Гривна наблюдение на сърдечната честота, Кръвното Налягане Мониторин?

C5S Умен Часовник Спортен Фитнес Тракер, Цветен Екран Спортен Крачкомер Водоустойчив IP67 Смарт Гривна наблюдение на сърдечната

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

[Точки за продажба на продукта на] Два превключване на циферблата, четири регулиране на яркост, температура, време, час, дата, седмица, брой стъпки, калории, измерване на разстояния, сърдечната честота, кръвно налягане, съдържание на кислород в кръвта, упражнения (тичане, каране на велосипед, скачане на въже), търсене на мобилен телефон, след свързване с мобилен телефон 2 ниво на водоустойчивост IP67 : Луксозна изработка на производство, прах и водоустойчивостта на ниво IP67, може да се носи всеки ден с миене на ръцете и дъжд.Забележка : Не докосвайте гореща вода. 3 Внесени чип : събрани висококачествени компоненти от цял свят, натрупани за много години на използване на интелигентни носене технологии, се използват модернизирани процесори и чипове с ниска консумация на енергия, които по-дълго са в режим на готовност.Япония е внесъл сензор шагомера, откриване на данни за трафика по-точно. 4-добър сън : подобрете качеството на съня с помощта на прозрачни данни за сън.Автоматично следене на данни за сън и инсталирайте безшумни вибрационни сигнали за тревога. 5 Аксесоари : Ръководство на потребителя Smart watch silicon Belt. [Точки за продажба на продукта на] Два превключване на циферблата, четири регулиране на яркост, температура, време, час, дата, седмица, брой стъпки, калории, измерване на разстояния, сърдечната честота, кръвно налягане, съдържание на кислород в кръвта, упражнения (тичане, каране на велосипед, скачане на въже), търсене на мобилен телефон, след свързване с мобилен телефон. 2 ниво на водоустойчивост IP67 : Луксозна изработка на производство, прах и водоустойчивостта на ниво IP67, може да се носи всеки ден с миене на ръцете и дъжд.Забележка : Не докосвайте гореща вода. 3 Внесени чип : събрани висококачествени компоненти от цял свят, натрупани за много години на използване на интелигентни носене технологии, се използват модернизирани процесори и чипове с ниска консумация на енергия, които по-дълго са в режим на готовност.Япония е внесъл сензор шагомера, откриване на данни за трафика по-точно. 4-добър сън : подобрете качеството на съня с помощта на прозрачни данни за сън.Автоматично следене на данни за сън и инсталирайте безшумни вибрационни сигнали за тревога. 5 Аксесоари : Ръководство на потребителя Smart watch silicon Belt.

Други функции

Най-добри сделки