.

.

JAIJY Buffalo Check 17 Квадратен Подложка за стол с завязками, Нескользящий Мека Дебела Подложка за стол, е Черно-Бяла Клетчатая Квадратна Удобна възглавница за Офис, Кухня, ?

JAIJY Buffalo Check 17 Квадратен Подложка за стол с завязками, Нескользящий Мека Дебела Подложка за стол, е Черно-Бяла Клетчатая Квадратна

BGN 12.03

Брой продукти
На склад

★★★ Най-високо качество - Изработен от здрав микрофибърДишащ, удобен и приятен за кожата.Дори при продължително седене той може да възстанови еластичността и лесно се деформират. ★★★ Прекрасен дизайн -нескользящий дизайн с завязками, сладък модел разкриващ бохемски стил.Това е добро Коледа, Великден, Хелоуин, Ден на благодарността, Нова година, Ден на бащата, празничен подарък. ★★★ Подходящи случаи - Продава се под формата на 1 възглавница за стол.Плътен плат добре поддържа тялото.Подходяща за дивана, кола, столове, спални за момичета, стая за момичета, детски, общежитие, хотел, хол, класната стая, на фермерска къща декорация на солариум. ★★★ Лесна поддръжка - моля, проверете си на размера преди да поръчате.Машинно пране в хладка вода с лек режим с използване на неутрален препарат, съдържащ хлор.Бързо прогладьте желязо или почистете с пара при необходимост. ★★★ Качествено обслужване - JAIJY се стреми да предостави на клиентите си качествени продукти и внимателно обслужване.Удовлетворение на нуждите на клиентите - най-голямото ни желание.Ако се сблъскате с някакъв проблем, моля не се колебайте да се свържете с мен. ★★★ Най-високо качество - Изработен от здрав микрофибър.Дишащ, удобен и приятен за кожата.Дори при продължително седене той може да възстанови еластичността и лесно се деформират. ★★★ Прекрасен дизайн -нескользящий дизайн с завязками, сладък модел разкриващ бохемски стил.Това е добро Коледа, Великден, Хелоуин, Ден на благодарността, Нова година, Ден на бащата, празничен подарък. ★★★ Подходящи случаи - Продава се под формата на 1 възглавница за стол.Плътен плат добре поддържа тялото.Подходяща за дивана, кола, столове, спални за момичета, стая за момичета, детски, общежитие, хотел, хол, класната стая, на фермерска къща декорация на солариум. ★★★ Лесна поддръжка - моля, проверете си на размера преди да поръчате.Машинно пране в хладка вода с лек режим с използване на неутрален препарат, съдържащ хлор.Бързо прогладьте желязо или почистете с пара при необходимост. ★★★ Качествено обслужване - JAIJY се стреми да предостави на клиентите си качествени продукти и внимателно обслужване.Удовлетворение на нуждите на клиентите - най-голямото ни желание.Ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с мен. Размер : 17"(43 см) Дебелина : 4,7" (12 см)Модел : в клетката.

Други функции

Най-добри сделки