.

.

Корпус на термостата 6061‑за заготовки от алуминиеви сплави g Подмяна на корпуса на термостата на двигателя, Други Аксесоари за Powerstroke 7.3 L 1999-2003 (Червен)

Корпус на термостата 6061‑за заготовки от алуминиеви сплави g Подмяна на корпуса на термостата на двигателя, Други Аксесоари

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

【Приложими аксесоари】 Събиране на корпуса на термостата, термостат корпус на двигателя е изработен в съответствие с оригинални спецификации и стандарти и е произведен в съответствие със структурата, аксесоари, специални моделиТой може да е много подходящ за модели 7,3-литров серия 1999-2003 година на издаване.Моля, потвърдете модел, преди да купите, за да се осигури добър приложим на опит. 【Добра производителност 】 Ние използваме само най-висококачествени алуминиеви заготовки с са херметически затворени, за да се гарантира, че вашият термостат по-дълго ще работи без никакви течове и не е нужно да се притеснявате за това, че той ръждясва в скоро време. 【Отличен материал】 Алуминиев корпус на термостата е изработена от висококачествена алуминиева сплав 6061-for.След внимателен контрол на качеството, висока твърдост, висока устойчивост на удар, устойчивост на износване, антикоррозийность, която осигурява продължителна употреба. 【Професионално производство на】 Корпус на термостата внимателно проектиран и изработен, ние имаме строга система за контрол на качеството, което гарантира постоянно качество на продукта в съответствие със стандартните спецификации, стриктно спазване на фабриката за контрол на качеството и гарантиране, че тя е в добро състояние, ние изпращаме. 【Съдържание на пакета】 Алуминиев корпус на термостата е изработен в съответствие с оригинални спецификации и стандарт, термостат корпус на двигателя е добър заместител Powerstroke 7.Той е специално изработена и с висока точност, моля, потвърдете, подходящ ли е за колата, преди пускането на поръчката. Съдържание на пакета : Построен в съответствие с оригинални спецификации и стандарт, термостат корпус на двигателя е добър заместител за Powerstroke 7. Здрав материал : Корпус на термостата е изработен от ковано алуминиева сплав марка 6061, обработен прецизна механична обработка с ЦПУ за носене, трайни и трайни. Херметично затворен пръстен : Висококачествен алуминиев корпус на термостата се доставя с са херметически затворени, гарантиращи, че вашият термостат продължава да работи, без никакви течове. Идеален заместител : Луксозно и задълбочено качество на изработката, практичност, може директно замяна на счупени или износени корпус на термостата, може да се използва в продължение на дълго време.

Други функции

Item Type:
 Thermostat Housing
Material:
6061-for aluminum alloy
Fitment:
Replacement for  Powerstroke 7.3L 1999-2003 
Package List:
1 x Thermostat Housing1 x Sealing Ring:
3 x Screw (Random Color):
Най-добри сделки