.

.

Обогащающая филм за устни terbklf Flash Прави устните подпухнали и хидратирана, а устните хидратирана Балсам за устни, обогащающий на устните, намаляване на бръчките по ?

Обогащающая филм за устни terbklf Flash Прави устните подпухнали и хидратирана, а устните хидратирана Балсам за устни, обогащающий

BGN 4.49

Брой продукти
На склад

Нов Универсален Завъртане на кукатаПроизведено в САЩ или са внесени. На◕‿◕на Пенка за корекция на цветовете - избелва зъбите с помощта на технология за корекция на цветовете.Той крие ежедневните петна по зъбите и веднага скрашивает си ден.Ефективно отбелите зъбите и направете усмивката си по-красива. На◕‿◕на Избелване на зъбите - Помага да се прекъсне повърхност на зъбите, блокиране, намаляване на броя на жълти петна и направете вашите зъби по-малко жълти. Естествени съставки - много удобни за употреба.Тази мощна пятновыводящая и избелваща паста за зъби използва мощни пречистващата способността на ксилитол, най-ефективно естествен пятновыводителя. На◕‿◕на Чувствителни зъби - По-ефективно, отколкото традиционна паста за зъби, помага да се компенсират загубените минерали и да намали sensitivity.to насладете се на всички видове лед или топли ястия. ЧУДЕСЕН ПОДАРЪК - Лилава четка за зъби, за избелване на зъбите - идеален подарък за семейството, приятелите и не само. ☀ Добре дошли в магазин terbklf (◕ᴗ◕✿) ☀ Описание на продукта : ☀ Леко петна и подобрява общото състояние на емайла. ☀ Съдържа съставки, които могат да помогнат да се компенсират загубените минерали и да намали чувствителността. ➤ Подобри чувствителността на зъбите, подобри емайл, чувствителност на зъбите и нека ви да се насладите на всички видове топли и студени ястия. ☀Лилаво : Помага да се разграждат оцветител по повърхността на зъбите, блокира, намалява броя на жълти петна и прави зъбите по-не жълти.Свеж дъх и лош дъх, погрижете се за по-бели зъби.

Други функции

Най-добри сделки