.

.

Beavorty 1бр Квадратна Кутия За Мигли на Съда За фалшиви Мигли Тава За Мигли Калъф Фалшив Титуляр За Мигли Квадратен Кутия За Съхранение на Фалшив Органайзер За Мигли П?

Beavorty 1бр Квадратна Кутия За Мигли на Съда За фалшиви Мигли Тава За Мигли Калъф Фалшив Титуляр За Мигли Квадратен Кутия За Съхранение

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

ХАРТИЯ калъф за мигли - Специално проектирани за защита на фалшиви мигли от прах, смятия или повредаКУТИЯ за ОПАКОВАНЕ на миглите - плъзгаща се конструкция, лесно се отваря и затваря, което спестява време и разходи за труд.Калъф за фалшиви мигли - осигурява добра херметичност на фалшиви мигли от раздавливания или повреда.Калъф за мигли с пайети - плъзгащо се чекмедже за мигли с кухи прозрачен прозорец в средата, което е удобно да се провери.ПРАЗНА КУТИЯ-КАЛЪФ за МИГЛИ - Можете да поставите в чантата си, косметичку или на масичка за грим.Пратката включва 1 х празен калъф за мигли Характеристики -Размер : Approx.90in празен органайзер за мигли. - Материал : картонена кутия за дискове за мигли. - Идеалният размер за вашата чанта, козметични чанти или за използване на косметичке за съхранение на миглите. -Преносим и компактен, идеален за дома, срещи, бизнес пътувания, пътувания и т., Кутия за мигли с пайети. -Използване на картонного материал, здрава и гладка, няма да навреди на накладным ресницам, извадете кутията за мигли. - Задължителен аксесоар за всички, които носят фалшиви мигли, които са много удобни калъф за блестящи мигли. - Многофункционален и гъвкав, може да бъде като кутия за фалшиви мигли, ковчег за украса, украса за дома, поставка за дисплея и т. Органайзер за фалшиви мигли.Информация за продукта Титуляр за мигли Търсите професионална, но в същото време удобна кутия за съхранение на миглите?Търсите твърда, солидна кутия, в която може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашата кутия за съхранение на миглите трябва да отговарят на вашите нужди.

Други функции

Най-добри сделки