.

.

Колелото на Walter 07U321 Blendex U (опаковка по 25 парчета) – ¼ инча. Ширина, 15100 об/мин, Шлайфане кръг 2SF - 3 инча. Чистовой кръг за Въглеродна стомана, Неръждаема Стомана, Алумин?

Колелото на Walter 07U321 Blendex U (опаковка по 25 парчета) – ¼ инча. Ширина, 15100 об/мин, Шлайфане кръг 2SF - 3 инча. Чистовой

BGN 36.92

Брой продукти
На склад

Приложение : U-образен кръг Blendex - подходящ избор за почистване, премахване на чеп, финална обработка и смесване на всякакъв вид металПочистване abra осигурява повишена безопасност и контрол дори и при високи скорости на въртене.Висококачествена тапицерия : абразивни кръг осигурява отлична производителност, като същевременно осигуряват единен огледално-рефлексен равновесие, без употреба на пасти.Метален довършителни кръг е предназначена за използване с преносими или канцелярскими машини.Трайност : абразивни U-образен кръг, устойчиви на натоварване и предпазва от нагряване, дори и при работа с остри ръбове, като по този начин повишена дълготрайност.Този гъвкав U-образен кръг е идеален заместител на традиционните абразивам.Съвместимост : смешивающий abra може безопасно да се прилага както на нержавеющую, така и през въглероден стомана.Можете също да използвате този чистовой кръг за обработка на титан, алуминий, пластмаса, фибростъкло и други сплави.Технически характеристики на : кръг за обработка на повърхността на ширина ¼ инча и диаметър 3 инча. Обяснение 2 SF прави U-образен кръг идеален за по-леки довършителни работи.Колелото на Blendex се закрепва с помощта на дорник с диаметър 3/8 инча за удобство на монтажа.Универсална почистваща abra за почистване, премахване на брус и смесване – кръг Walter Blendex U с дълъг живот и отлична производителност е идеален заместител на традиционните абразивам.Кръг за обработка на повърхността и може да работи както с преносими, така и с канцелярскими машини.Не нагружаемый и гъвкав, смешивающий abra предотвратява натрупването на топлина върху повърхности, осигуряване на хомогенна равновесие, без употреба на пасти.Кръг за обработка на метал може да се използва безопасно за обработка на неръждаема стомана, въглеродна стомана, титан, алуминий, пластмаса, фибростъкло и други сплави.U-образното колелото Blendex.

Други функции

Най-добри сделки